The Three Corners Sunny Beach Resort

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • The Three Corners Sunny Beach Resort
 • 45 slika

Hotel The Three Corners Sunny Beach Resort ★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat, smešten severno od Hurgade, u oblasti Al Ahyaa, oko 14 km udaljen od centra Sakkal, ima sopstvenu peščanu plažu sa pontonom i pruža All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima, predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021 ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel se nalazi severno od Hurgade,

Hotel The Three Corners Sunny Beach Resort

Hotel The Three Corners Sunny Beach Resort ★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat, smešten severno od Hurgade, u oblasti Al Ahyaa, oko 14 km udaljen od centra Sakkal, ima sopstvenu peščanu plažu sa pontonom i pruža All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima, predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel se nalazi severno od Hurgade, u oblasti Al Ahyaa, oko 14 km udaljen od centra Sakkale. Od aerodroma je udaljen oko 18 km.

Plaža:

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa pontonom, a odličan je kako za ljubitelje ronjenja (na delovima plaže ima korala) tako i za kupače. Izražena je plima i oseka i plitka voda. Gosti hotela koriste ležaljke i suncobrane bez doplate.

Sadržaj Three Corners Sunny Beach Resort hotela:

Hotel ima recepciju, lobi, glavni restoran i italijanski restoran Dolce Vita. U sredini resorta se nalazi glavni bazen i klub za decu koje okružuju prelepi vrtovi sa puno zelenila. Pored toga hotel ima više barova, dečije igraliste, animaciju, fitnes, aqua park, aerobik, aquabik, stoni tenis, Wi-Fi internet na recepciji, sauna, masaža, bilijar itd.

Smeštaj:

Hotel se sastoji od dva krila koja se protežu od iste početne tačke gde je smeštena recepcija. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, SAT TV, klima, mini frižider, sef, telefon, balkon ili terasa.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Steigenberger Al Dau Beach 5* , za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela Three Corners Sunny Beach Resort 5*.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije