Titanic Resort & Aquapark

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Titanic Resort & Aquapark
  • 63 slika

Hotel Titanic Resort & Aqua Park ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat je hotel u Hurgadi udaljen oko 14 km od Sakale i oko 9 km od aerodroma, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Resort & Aqua Park 4*, ima sve što vam je potrebno za dobro letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Titanic Resort & Aqua Park 4* se nalazi u Hurgadi, udalje

Hotel Titanic Resort & Aquapark

Hotel Titanic Resort & Aqua Park ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat je hotel u Hurgadi udaljen oko 14 km od Sakale i oko 9 km od aerodroma, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Resort & Aqua Park 4*, ima sve što vam je potrebno za dobro letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Titanic Resort & Aqua Park 4* se nalazi u Hurgadi, udaljen je oko 14 km od Sakale i oko 9 km od aerodroma.

Plaža:

Peščana plaža je na oko 800 metara od hotela Titanic Resort & Aqua Park 4*. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Plaža ima i ponton. Ležaljke i suncobrani mogu da se koriste bez doplate.

Sadržaj Titanic Resort & Aqua Park 4* hotela:

Restoran, A la Carte restorani „Grill“ i „Italian“, barove u okviru hotelskog kompleksa, bazen, dečiji bazen, aqua park, salon za ulepšavanje, sauna, fitnes centar, noćni klub, sportovi na vodi, košarka, odbojka, teniski teren, masaže, sef, Wi-Fi internet na javnim mestima, recepcija 24h, menjačnica, dečiji klub, parking.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Titanic Resort & Aqua Park 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe poseduju balkon ili terasu, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, TV, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), klima uređaj. Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen. Porodične sobe su veće nego standardne.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Resort & Aqua Park 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela Titanic Resort & Aqua Park 4*.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Titanic Resort & Aqua Park 4*.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije