Fort Arabesque West Bay

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Makadi Bay
  • Fort Arabesque West Bay
  • 20 slika

Hotel Fort Arabesque West Bay Resort (samo za odrasle 16+) ★★★★ - Hurgada, Egipat nalazi se u mestu Makadi Bay, na svojoj privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade. Hotel je renoviran 2021. godine. U ponudi ima 126 smeštajnih jedinica, restoran i bar. Gostima su na raspolaganju i sadržaji u delu Fort Arabesque Resort Spa & Villas. Hotel se može pohvaliti jednom od najlepših plaža i prelepim korali

Hotel Fort Arabesque West Bay

Hotel Fort Arabesque West Bay Resort (samo za odrasle 16+) ★★★★ - Hurgada, Egipat nalazi se u mestu Makadi Bay, na svojoj privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade. Hotel je renoviran 2021. godine. U ponudi ima 126 smeštajnih jedinica, restoran i bar. Gostima su na raspolaganju i sadržaji u delu Fort Arabesque Resort Spa & Villas. Hotel se može pohvaliti jednom od najlepših plaža i prelepim koralima, pa se preporučuje i ljubiteljima podvodnog sveta. 

 

FACTSHEET - EN

 

Položaj:

Nalazi se u mestu Makadi Bay, na svojoj privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade. Hotel se može pohvaliti jednom od najlepših plaža i prelepim koralima, pa se preporučuje i ljubiteljima podvodnog sveta. 

Plaža:

Plaža ovog hotela je jedna od najlepših u regiji Crvenog mora i glavni je adut ovog hotela. Široka je 600m sa nekoliko mesta za snorkling (koralni greben sa živim, šarenim koralima i ribicama) ali i više obeleženih koridora gde može lepo da se uđe u more bez obuće za kupanje. Plaža je jako lepo uređena i na njoj se nalaze restoran, bar, toaleti, animacija za decu i odrasle, nekoliko sportskih terena. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane, ležaljke i peškire.

Sadržaj hotela Fort Arabesque West Bay Resort 4*:

Hotel je renoviran 2021. godine. U ponudi ima 126 smeštajnih jedinica, restoran i bar. Gostima su na raspolaganju i sadržaji u delu Fort Arabesque Resort Spa & Villas.

Smeštaj:

Hotel u ponudi ima 126 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, ketler, sef.

  • Standard rooms su veličine 32-42m2 imaju pogled na more ili delimičan pogled na more.
  • Superior room su veličine oko 35m2 imaju pogled na more.
  • Junior Suites su veličine oko 55m2 imaju pogled na more.

Plaća se: telefon, room service, mini bar, Wi-Fi internet.

Usluga:

Usluga u hotelu je All Inclusive (sve uključeno) – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) i sve ostalo prema hotelskom konceptu. Gostima su na rapolaganju restorani – The West Bay (glavni restoran), La Piazza i Club 159 (uz doplatu). U ponudi su i barovi – Sunset Bar, Beach Bar, Ther Red Rocks Bar (u delu Fort Arabesque Beach Resort), Le Jardin (u delu Fort Arabesque Beach Resort), Swim-up Pool Bar (u delu Fort Arabesque Beach Resort), Arena Bar (u delu Fort Arabesque Beach Resort), Windbreaker Bar.

Sport i zabava:

Hotel u ponudi ima četiri bazena od kojih se greje 1 deo za odrasle, aerobik u vodi, stoni tenis, terene za tenis, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju).

Plaća se: teretana (besplatna za goste u delu Fort Arabesque The Villas), oprema za tenis, bilijar, internet (kartice su dostupne na recepciji, ne plaćaju gosti smešteni u Fort Arabesque The Villas), sportovi na vodi.

Napomena:

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Lokacije