Iberotel Makadi Beach

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Makadi Bay
 • Iberotel Makadi Beach
 • 32 slika

Hotel Iberotel Makadi Beach ★★★★★ - Madinat Makadi, Makadi Bay, Hurgada, Egipat se nalazi u naselju Madinat Makadi, na peščanoj plaži , u zalivu Makadi Bay-u, na oko 32 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je blizu Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29

Hotel Iberotel Makadi Beach

Hotel Iberotel Makadi Beach ★★★★★ - Madinat Makadi, Makadi Bay, Hurgada, Egipat se nalazi u naselju Madinat Makadi, na peščanoj plaži, u zalivu Makadi Bay-u, na oko 32 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je blizu Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29 km, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Iberotel Makadi Beach 5* se nalazi u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na oko 32 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je blizu Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29 km.

Plaža:

Hotel Iberotel Makadi Beach 5* se nalazi na peščanoj plaži. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Iberotel Makadi Beach hotela:

Hotel ima 2 otvorena bazena, Spa centar (masaža, sauna, đakuzi, razni tretmani), fitnes, joga, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, 4 restorana (Elsayadia Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom, Terracina A La Carte Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom, Beach A La Carte Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom, Arabesque A La Carte Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom), 4 bara, teniski teren, mini klub za decu, igralište za decu, aerobik, animaciju, razni sportovi na vodi itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, SAT TV, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Iberotel Makadi Beach ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije