Jaz Aquaviva

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Makadi Bay
  • Jaz Aquaviva
  • 49 slika

Hotel Jaz Aquaviva ★★★★★ - Makadi Bay, Hurghada, Egipat se nalazi u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na lokaciju koju okružuju golf tereni (Makadi Golf Course), na oko 29 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je izdvojen, okružen golf terenima na 3 km od Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prod

Hotel Jaz Aquaviva

Hotel Jaz Aquaviva ★★★★★ - Makadi Bay, Hurghada, Egipat se nalazi u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na lokaciju koju okružuju golf tereni (Makadi Golf Course), na oko 29 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je izdvojen, okružen golf terenima na 3 km od Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 26 km i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Jaz Aquaviva 5* se nalazi u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na lokaciju koju okružuju golf tereni (Makadi Golf Course), na oko 29 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je izdvojen, okružen golf terenima na 3 km od Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 26 km.

Plaža:

Hotel se nalazi na oko 3.5 km od peščane plaže, do koje redovno vozi šatl mini bus. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Jaz Aquaviva hotela:

Hotel je otvoren pre par godina, vrlo moderno izgrađen, prostran, na površini oko 40.000 m2, sa Aqua Parkom MAKADI WATER WORLD, koji ima oko 50 tobogana (Ovaj aqua park koriste i drugi Jaz hoteli sa lokacije Madinat Makadi). Hotel ima 8 otvorenih bazena, Spa centar Mivida, sa raznim tretmanima, masaža, sauna, fitnes, Wi-Fi internet na javnim površinama, više restorana (uključujući glavni restoran Amaraya i a la carte restorane; mediteranski, Felfela - jela sa roštilja i Paprika - italijanski), više barova, stoni tenis, tenis, boćanje, vaterpolo, gimnastika, pikado, teretana, mini klub za decu, igralište za decu, prodavnice itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, fen, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, pribor za pripremu čaja/kafe, SAT TV, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge..

Napomena:

Hotel Jaz Aquaviva ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije