Jaz Makadina

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Makadi Bay
 • Jaz Makadina
 • 38 slika

Hotel Jaz Makadina ★★★★★ - Makadi Bay, Hurghada, Egipat se nalazi u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na oko 32 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je blizu Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29 km, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja

Hotel Jaz Makadina

Hotel Jaz Makadina ★★★★★ - Makadi Bay, Hurghada, Egipat se nalazi u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na oko 32 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je blizu Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29 km, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Jaz Makadina 5* se nalazi u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na oko 32 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je blizu Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29 km.

Plaža:

Hotel Jaz Makadina 5* se nalazi na peščanoj plaži. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Jaz Makadina hotela:

Hotel ima otvoreni bazen, Spa centar Mavidspa, sa raznim tretmanima, masažu, saunu, đakuzi, bilijar, pikado, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, glavni restoran El Masry, pool bar El Kobba, snack bar Al Sakkala, bar El Sultan, mini klub za decu, igralište za decu, animaciju itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, fen, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, SAT TV, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Jaz Makadina ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel. 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije