Labranda Lemon & Soul Makadi Bay

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Makadi Bay
  • Labranda Lemon & Soul Makadi Bay
  • 44 slika
  • Naša preporuka

Hotel Lemon & Soul Makadi Garden ★★★ - Hurgada, Egipat je lociran u najlepšem delu Makadi zaliva i preporučuje se kako parovima tako i porodicama za nezaboravno letovanje u Hurgadi. ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Hotel se nalazi u centralnom delu zaliva Makadi, od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen 30km, od centra Hurgade (Sakkala) i nalazi se na oko 900m od plaže (postoji besplatan

Hotel Labranda Lemon & Soul Makadi Bay

Hotel Lemon & Soul Makadi Garden ★★★ - Hurgada, Egipat je lociran u najlepšem delu Makadi zaliva i preporučuje se kako parovima tako i porodicama za nezaboravno letovanje u Hurgadi.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Hotel se nalazi u centralnom delu zaliva Makadi, od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen 30km, od centra Hurgade (Sakkala) i nalazi se na oko 900m od plaže (postoji besplatan hotelski shuttle bus servis direktno do plaže).

Sadržaj hotela Lemon & Soul Makadi Garden 3*:

Gostima hotela su na raspolaganju 24h recepcija, Wi-Fi internet na javnim površinama oko recepcije i bazena, besplatan parking, dva bazena sa ležaljkama i suncobranima (voda u bazenima se zimi greje), animacija, La Brise Spa & Wellness (uz doplatu) i šiša bar (uz doplatu).

Usluga:

Usluga u hotelu je All Inclusive (sve uključeno) po hotelskim pravilima. Gosti hotela imaju na raspolaganju nekoliko restorana i barova uključujući i snack bar na plaži kao i pristup Labranda promenadi. Hotel ima u ponudi ukupno 280 moderno dizajniranih smeštajnih jedinica, koje su renovirane 2021. i sve imaju klima uređaj, SAT LED TV, sef, telefon, mini bar, tuš/wc i fen za kosu.

Napomena:

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije