Serenity Fun City

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Makadi Bay
  • Serenity Fun City
  • 56 slika

Hotel Serenity Fun City Resort ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat, nalazi se u zalivu Makadi i udaljen je od aerodroma 36 km, a od centra Hurgade-Sakale 41 km, pruža All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. Položaj: Hotel se nalazi u zalivu Makadi i udaljen je od aerodroma 36 km, a od centra Hurgade-Sakale 41 km. Plaža

Hotel Serenity Fun City

Hotel Serenity Fun City Resort ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat, nalazi se u zalivu Makadi i udaljen je od aerodroma 36 km, a od centra Hurgade-Sakale 41 km, pruža All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

Položaj:

Hotel se nalazi u zalivu Makadi i udaljen je od aerodroma 36 km, a od centra Hurgade-Sakale 41 km.

Plaža:

Gosti hotela koriste plažu hotela Serenity Makadi Beach, koja je udaljena oko 500 metara, a do koje saobraća i hotelski mini bus na svakih oko 1h. Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo, preko pontona dužine oko 700 metara, je sa koralnim grebenom i dubokom vodom za plivanje što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo kupališne zone je plitka voda gde nije moguće plivanje i obavezno je korišćenje obuće za kupanje.

Sadržaj Serenity Fun City Resort hotela:

Hotel ima 3 bazena sa odvojenim delom za decu, Aqua park sa nekoliko bazena sa različitim toboganima i vodenim zanimacijama kao što je crazy river, bazen sa talasima (korišćenje Aqua parka je besplatno, a Luna prak se naplaćuje naknadno na licu mesta po hotelskim pravilim), animacija, glavni restoran, nekoliko a la carte restorana (italijanski, orijentalni), bar pored bazena, pab, spa centar (teretana, sauna i parno kupatilo), prodavnica, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, dečiji klub, dečije igralište na plaži hotela Serenity Makadi Beach, 2 teniska terena, sportovi na vodi itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo (tuš ili kada), klimu, telefon, aparat za čaj i kafu, SAT TV, mini bar (uz doplatu, na licu mesta).

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima. .

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge

Napomena:

Hotel ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Serenity Fun City Resort 5*.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije