Stella Gardens Resort & Spa

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Makadi Bay
  • Stella Gardens Resort & Spa
  • 38 slika

Hotel Stella di Mare Gardens Resort ★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat nalazi se u Makadi Bay-u, koristi peščanu plažu koja je udaljena oko 450 metara (najbliža tačka plaži), a od recepcije oko 850 metara i sa All Inclusive uslugom odličan je izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Stella di Mare Gardens Resort se nalazi u Makadi Bay-u, iza hotela Stella Di Ma

Hotel Stella Gardens Resort & Spa

Hotel Stella di Mare Gardens Resort ★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat nalazi se u Makadi Bay-u, koristi peščanu plažu koja je udaljena oko 450 metara (najbliža tačka plaži), a od recepcije oko 850 metara i sa All Inclusive uslugom odličan je izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Stella di Mare Gardens Resort se nalazi u Makadi Bay-u, iza hotela Stella Di Mare Beach Resort 5★, na oko 35 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29 km.

Plaža:

Stella di Mare Gardens Resort 4★ hotel se nalazi iza hotela Stella Di Mare Beach Resort 5★ i koristi njegovu peščanu plažu koja je udaljena oko 450 metara (najbliža tačka plaži), a od recepcije oko 850 metara.

Ulaz u vodu je peščani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Plaža ima mol, kojim možete pristupiti dubljim vodama. Koralni greben je pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Stella di Mare Gardens Resort 4★ hotela:

Više restorana (uključujući i A la Carte restorane Taj Mahal-indijski restoran, Casa Mia-italijanski restoran, Layali Beirut-libanski restoran, Royal Wok-kineski restoran) i barova. Hotel ima i 8 otvorenih bazena, uključujući i dečiji bazen, Spa centar, teretanu, saunu, fitnes, hidromasažnu kadu, masažu, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, mini klub za decu, odbojka na plaži, teniski teren, mini golf, bilijar, diskoteku, otvorenu terasu itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, sef, telefon, klima uređaj, pribor za pripremu čaja/kafe, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, balkon ili terasu. Standardne sobe imaju pogled na baštu.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Stella di Mare Gardens Resort 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Stella di Mare Gardens Resort 4*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije