Amwaj Blue Beach Resort & Spa

  • Amwaj Blue Beach Resort & Spa
  • 34 slika

Hotel Albatros Beach Club ★★★★ - Soma Bay, Hurghada, Egipat (ex. Amwaj Blue Beach Resort & Spa) je smešten u oblasti Soma Bay, na oko 5 km od Safage i na oko 50 km od Hurgade. Hotel se nalazi 42,8 km južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Albatros Beach Club 4* je sme

Hotel Amwaj Blue Beach Resort & Spa

Hotel Albatros Beach Club ★★★★ - Soma Bay, Hurghada, Egipat (ex. Amwaj Blue Beach Resort & Spa) je smešten u oblasti Soma Bay, na oko 5 km od Safage i na oko 50 km od Hurgade. Hotel se nalazi 42,8 km južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Albatros Beach Club 4* je smešten u oblasti Soma Bay, na oko 5 km od Safage i na oko 50 km od Hurgade. Hotel se nalazi 42,8 km južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

Hotel Albatros Beach Club 4* poseduje plažu koja je peščana. Ulaz u vodu je peščani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Postoji ponton preko koga se dolazi do duboke vode i koralnog grebena, a u većem delu more je plitko.

Sadržaj Albatros Beach Club hotela:

3 restorana, bar, 2 bazena, sa delom za decu (sa 2 mala tobogana), prodavnice u sklopu hotela, Wi-Fi na javnim površinama uz doplatu, na licu mesta, rent car, usluge pranjai i peglanja (doplata, na licu mesta), lift, sef, spa centar (doplata, na licu mesta), fitnes. Zabavne i sportske aktivnosti: tereni za brojne sportove, bilijar, stoni tenis, teretana, animacija, mini golf, jahanje, ronjenje, dečije igralište itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže : kupatilo (tuš/kada), mini-bar, sef, telefon, klima, pegla, balkon, SAT TV, električni čajnik.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Albatros Beach Club ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije