Balina Paradise Abu Soma Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Safaga
  • Balina Paradise Abu Soma Resort
  • 34 slika

Hotel Balina Paradise Abu Soma Resort ★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat, se nalazi u oblasti Soma Bay, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u oblasti Soma Bay, sa ležaljkama i suncobranima, oko 50 km južno od centra Hurgade i oko 46 km od aerodroma u Hurgadi. Nudi uslugu All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi. P

Hotel Balina Paradise Abu Soma Resort

Hotel Balina Paradise Abu Soma Resort ★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat, se nalazi u oblasti Soma Bay, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u oblasti Soma Bay, sa ležaljkama i suncobranima, oko 50 km južno od centra Hurgade i oko 46 km od aerodroma u Hurgadi. Nudi uslugu All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi.

 

Položaj:

Balina Paradise Abu Soma Resort 5* hotel se nalazi u oblasti Soma Bay na svojoj plaži, oko 50 km južno od centra Hurgade i oko 46 km od aerodroma u Hurgadi, a tržni centar Senzo Mall je udaljen oko 35 km.

Plaža:

Hotel Balina Paradise Abu Soma Resort 5* ima jednu od najlepših peščanih plaža u Hurgadi, sa ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj u hotelu Balina Paradise Abu Soma Resort 5*:

Recepcija 24h, menjačnica, bankomat, ostava za prtljag,prodavnicu, zlataru, souvenir shop, restoran, bar, bar na bazenu, Wi-Fi internet, na javnim površinama, doktor na poziv, spa cenatar: saunu, hidromasažnu kadu, masaže, programe za opuštanje, parnu sobu i kozmetičke usluge. Ovi sadržaji su dostupni uz doplatu. Uz doplatu možete da uživate i u gnjuranju, jedrenju na dasci, ronjenju, vožnji kanua, pecanju i jahanju.

Smeštaj u Balina Paradise Abu Soma Resort hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe sadrže balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, klimu, TV, sef.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Balina Paradise Abu Soma Resort 5*.


Lokacije