Movenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Safaga
 • Movenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay
 • 31 slika
 • Naša preporuka

Hotel Movenpick Resort ★★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat se nalazi u oblasti Soma Bay, prostire na oko 15ha, udaljen oko 55km od Hurgade, smešten između kristalno bistrog plavetnila Crvenog mora i planina, u idiličnom okruženju poluostrva s panoramskmi pogledom na zaliv Soma. Odmaralište Movenpick, udaljeno samo 45 km južno od međunarodnog aerodroma Hurgada, smešteno je na veličanstvenom delu zlat

Hotel Movenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay

Hotel Movenpick Resort ★★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat se nalazi u oblasti Soma Bay, prostire na oko 15ha, udaljen oko 55km od Hurgade, smešten između kristalno bistrog plavetnila Crvenog mora i planina, u idiličnom okruženju poluostrva s panoramskmi pogledom na zaliv Soma. Odmaralište Movenpick, udaljeno samo 45 km južno od međunarodnog aerodroma Hurgada, smešteno je na veličanstvenom delu zlatne peščane plaže sa obalom poznatom po raznovrsnim vodenim sportovima. Movenpick Resort 5* - Soma Bay sadrži 418 soba i apartmana dizajniranih u savremenom stilu, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja odličan izbor za letovanje 2024. u Hurgadi.

ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN

Položaj:

Hotel Movenpick Resort 5* se nalazi u oblasti Soma Bay. Resort se prostire na 15ha, udaljen je oko 45km južno od aerodroma i oko 55km od Hurgade.

Plaža:

Prelepa peščana plaža sa beložutim zlatnim peskom. Ulaz u vodu je peščani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Hotel Movenpick Resort 5* ima mol, kojim možete pristupiti dubljim vodama. Koralni greben je pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sadržaj:

Hotel Movenpick Resort 5* sadrži recepciju, bankomat, suvenirnica, prodavnicu, ostavu za prtljag, restoran, a la carte restoran, snek bar, bar pored bazena, bar na plaži, tri bazena, bazen za decu, igralište za decu, mini klub, Wi-Fi internet na javnim mestima, teniski tereni, fitnes centar, pikado, odbojka na plaži, animacija tokom dana i večeri. Dodatno se plaćaju: spa centar (sauna, tursko kupatilo, đakuzi, masaža), usluge salona lepote, usluga pranja i peglanja, hemijsko čišćenje, razni sportovi na vodi, jahanje, oprema za tenis, ronilački centar, itd. Veliki aqua park, izgrađen u neposrednoj blizini hotela, se otvara za letnju sezonu 2024.

Smeštaj u hotelu Movenpick Resort 5*:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standardne sobe su dvokrevetne sa pogledom na planinu ili bazen i veličine su oko 30m2, za max. 2 osobe. Sve sobe sadrže: klima uređaj, set za čaj i kafu, sef, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu na licu mesta), kupatilo (kada/tuš), fen za kosu. Sobe su bez klasičnog balkona/terase, tj. imaju francuski balkon a samo mali broj soba u glavnoj zgradi ima balkon/terasu.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Movenpick Resort 5* ne prima kućne ljubimce i prilagođen je osobama sa invaliditetom.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije