Shams Safaga Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Safaga
  • Shams Safaga Resort
  • 33 slika

Hotel Shams Safaga Resort ★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat se nalazi u oblasti Soma Bay, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 49 km, na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj oko 700 metara, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi. Položaj: Hotel Shams Safaga Resort 4* se nalazi u oblasti Soma Bay, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 49 km. Pl

Hotel Shams Safaga Resort

Hotel Shams Safaga Resort ★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat se nalazi u oblasti Soma Bay, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 49 km, na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj oko 700 metara, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi.

 

Položaj:

Hotel Shams Safaga Resort 4* se nalazi u oblasti Soma Bay, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 49 km.

Plaža:

Hotela Shams Safaga Resort 4* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj oko 700 metara. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, a drugi veći deo je pogodan za porodice sa malom decom zbog finog peska i pliće vode. Gosti hotela mogu da koriste ležaljke i suncobrane na plaži bez doplate.

Sadržaj hotela Shams Safaga Resort 4*:

Restoran, vodeni tobogani, više barova, otvoreni bazen, Wi-Fi internet, uz doplatu na licu mesta, Spa centar, sauna, parno kupatilo, masaža, đakuzi, fitnes, animacija, sportovi na vodi, teniski teren, bilijar, stoni tenis, dečiji klub, dečije igralište itd.

Smeštaj u hotelu Shams Safaga Resort 4*:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo (kada ili tuš), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, telefon, SAT TV, klima uređaj, balkon ili terasu. Hotel ima standarde sobe (glavna zgrada) i bungalove (bliže plaži).

Usluga:

All inclusive (Sve uključeno) prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije