Titanic Royal

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Safaga
  • Titanic Royal
  • 46 slika
  • Naša preporuka

Hotel Titanic Royal ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat se nalazi u južnom delu, udaljen oko 13 km od centra Hurgade i oko 9 km od aerodroma. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Royal 5*. FACT SHEET - EN Položaj: Hotel Titanic Royal 5* se nalazi u južnom delu, udaljen oko 13 km od centra Hurgade i oko 9 km od aerodroma. Plaža: Hotelska plaža je peščana. Jedan

Hotel Titanic Royal

Hotel Titanic Royal ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat se nalazi u južnom delu, udaljen oko 13 km od centra Hurgade i oko 9 km od aerodroma. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Royal 5*.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

Hotel Titanic Royal 5* se nalazi u južnom delu, udaljen oko 13 km od centra Hurgade i oko 9 km od aerodroma.

Plaža:

Hotelska plaža je peščana. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, a drugi deo je zona sa plitkom vodom. Ležaljke i suncobrani mogu da se koriste bez doplate.

Sadržaj Titanic Royal 5* hotela:

Više restorana, barovi, bazen, dečiji bazen, Wi-Fi internet na javnim mestima, SPA centar, tursko kupatilo, sauna, fitnes, salon sa ulepšavanje, aqua park, dečiji klub i dečije igralište, pikado, stoni tenis, mogućnost za mnoge sportove na vodi.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Titanic Royal 5* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe poseduju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, SAT TV, sef, klima uređaj i mini bar (uz doplatu, na licu mesta), aparat za čaj/kafu, telefon, terasu. Standardne sobe mogu imati pogled na baštu ili bazen ili bočni pogled more. Family sobe su veće od standardnih soba.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Royal 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Titanic Royal 5*, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Titanic Royal 5*.


Lokacije