Baron Palace Sahl Hasheesh

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Sahl Hasheesh
 • Baron Palace Sahl Hasheesh
 • 46 slika

Hotel Baron Palace ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat nalazi se u srcu predivnog zaliva na prostranoj peščanoj plaži, nudi uslugu Premium all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Baron Palace 5* Sahl Hasheesh i savršen je izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Baron Palace 5* Sahl Hasheesh nalazi se u srcu predivnog zaliva Sahl Hasheesh, oko 2

Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh

Hotel Baron Palace ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat nalazi se u srcu predivnog zaliva na prostranoj peščanoj plaži, nudi uslugu Premium all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Baron Palace 5* Sahl Hasheesh i savršen je izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Baron Palace 5* Sahl Hasheesh nalazi se u srcu predivnog zaliva Sahl Hasheesh, oko 27 km južno od centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada se nalazi oko 23 km od hotela.

Plaža:

Hotel Baron Palace 5* Sahl Hasheesh poseduje peščanu plažu, dužine oko 300 metara. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom.

Sadržaj:

Baron Palace 5* Sahl Hasheesh poseduje 7 A la Carte restorana, suši bar, dečiji bazen sa malim aqua parkom samo za decu, fitnes centar sa teretanom, spa centar (sauna, tursko kupatilo, jacuzzi), bankomat, menjačnica, usluga pranja i peglanja (uz doplatu, na licu mesta), Wi-Fi internet na javnim mestima. Zabavne i sportske aktivnosti: dnevna i večernja animacija, odbojka i fudbal na pesku, pool i beach aerobic, vaterpolo, boćanje, stoni tenis, bilijar, dečije igralište i klub, dečiji disko, tenis itd.

Smeštaj u Baron Palace 5* Sahl Hasheesh hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Svaka smeštajna jedinica sadrži SAT TV, aparat za čaj/kafu, klima uređaj, sef, telefon, kupatilo i mini bar. Na raspolaganju su: Superior Classic Room i Superior Sea View Room, sa pogledom na more itd.

Usluga:

Premium all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Baron Palace 5* Sahl Hasheesh.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Baron Palace 5* Sahl Hasheesh.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Baron Palace 5* Sahl Hasheesh, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Baron Palace 5* Sahl Hasheesh.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije