Old Palace Resort Sahl Hasheesh

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Sahl Hasheesh
  • Old Palace Resort Sahl Hasheesh
  • 18 slika

Hotel Old Palace Resort Sahl Hasheesh ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat je smešten iza pustinjskih planina u oblasti Sahl Hasheesh, 18 km južno od aerodroma i oko 25 km od centra Hurgade. Nudi uslugu Ultra All inclusive. ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT & FACTSHEET - EN Položaj: Hotel je smešten iza pustinjskih planina u oblasti Sahl Hasheesh, 18 km južno od aerodroma i oko 25 km od centra Hurg

Hotel Old Palace Resort Sahl Hasheesh

Hotel Old Palace Resort Sahl Hasheesh ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat je smešten iza pustinjskih planina u oblasti Sahl Hasheesh, 18 km južno od aerodroma i oko 25 km od centra Hurgade. Nudi uslugu Ultra All inclusive.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT & FACTSHEET - EN

 

Položaj:

Hotel je smešten iza pustinjskih planina u oblasti Sahl Hasheesh, 18 km južno od aerodroma i oko 25 km od centra Hurgade.

Plaža:

Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni.

Sadržaj hotela Old Palace Resort Sahl Hasheesh 5*:

Recepcija, menjačnica, ostava za prtljag, mini market, suvenirnica, glavni restoran, 2 à la carte restorana, 4 bara, noćni klub, bankomat, bazen otvoreni i zatvoreni, fitnes centar, aerobik, stoni tenis, igralište, animacija tokom celog dana. Posebno se plaćaju: à la carte restorani, sobna usluga, prostor za pravljenje roštilja, usluge spa i wellness centra (sauna, đakuzi, parno/tursko kupatilo, masaža), iznajmljivanje bicikla, bilijar, sadržaji za sportove na vodi, sportovi na vodi, ronjenje, jedrenje, usluge pranja i peglanja, hemijsko čišćenje, Wi-Fi internet, na javnim mestima. Gosti mogu da se opuste u otvorenom bazenu sa toplom vodom i hidromasažnoj kadi. Ponuda takođe obuhvata dečiji klub, klub zdravlja i centar za sportove na vodi. Animatorski tim govori više jezika i organizuje zabavu 24 sata dnevno.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe su veličine oko 37m2, gledaju na bazen, vrtove ili Crveno more.

Sve sobe sadrže: mini bar (uz doplatu, na licu mesta), ketler, SAT TV, klima uređaj, sef, kupatilo (tuš /kada), fen za kosu.

Usluga:

Ultra All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Prilagođeno osobama sa invaliditetom

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije