Premier Le Reve Hotel & Spa (Adults Only)

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Sahl Hasheesh
  • Premier Le Reve Hotel & Spa (Adults Only)
  • 94 slika
  • Naša preporuka

Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat spada u red 25 najluksuznijih hotela Bliskog Istoka, što ga čini savršenim izborom za letovanje u Hurgadi. Premier Le Reve Hotel & Spa je udaljen oko 23 km južno od aerodoroma Hurgada, a oko 27 km od centra Sakkala. Nalazi se u oblasti Sahl Hašiš na samoj obali Crvenog mora. Hotel je samo za odrasle osobe, tj. starije od 16

Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa (Adults Only)

Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat spada u red 25 najluksuznijih hotela Bliskog Istoka, što ga čini savršenim izborom za letovanje u Hurgadi. Premier Le Reve Hotel & Spa je udaljen oko 23 km južno od aerodoroma Hurgada, a oko 27 km od centra Sakkala. Nalazi se u oblasti Sahl Hašiš na samoj obali Crvenog mora. Hotel je samo za odrasle osobe, tj. starije od 16 godina. Nudi uslugu ultra all inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN

Položaj:

Premier Le Reve Hotel & Spa je udaljen oko 23 km južno od aerodoroma Hurgada, a oko 27 km od centra Sakkala. Nalazi se u oblasti Sahl Hašiš na samoj obali Crvenog mora. Jedan od 25 najluksuznijih hotela Bliskog Istoka. Hotel je samo za odrasle osobe, tj. starije od 16 godina.

Plaža hotela Premier Le Reve Hotel & Spa 5*:

Peščana plaža sa zlatnim peskom, sa većim delom plaže koji ima dugačak plitak ulaz u vodu i manji ponton i koralni greben gde se preporučuje obuća za vodu, opremljana ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj hotela Premier Le Reve Hotel & Spa 5*:

Recepcija, menjačnica, mini market, suvenirnica, glavni restoran „Turquoise“, italijanski A la Carte restoran “Bella”, kineski A la Carte restoran “Mandarin”, mediteranski A la Carte restoran “Mermaid”, restoran na plaži “Ossianobar” kod bazena, bar na plaži, lobi bar, long bar, spoljašnji bazen sa morskom vodom, spoljašnji bazen koji se greje zimi, dva mala bazena, unutrašnji bazen, odbojka na plaži, animacioni program, Wi-Fi internet na javnim mestima, fitnes centar. Dodatno se plaćaju prema pravilima hotela Premier Le Reve Hotel & Spa 5*: japanski A la Carte restoran “Miyako”, Executive lounge, Sky bazen na 5 spratu, sauna, jacuzzi, frizerski salon, doktor, konferencijska sala, sportovi na vodi, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Premier Le Reve Hotel & Spa 5* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo (tuš), fen za kosu, LCD SAT TV, ketler za kafu i čaj, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), balkon/terasu. Promo sobe su isključivo za 2 odrasle osobe. Standardne sobe su veće površine od promo i mogu imati pogled na baštu, bazen, bočni pogled more, direktni pogled more.

Usluga u hotelu Premier Le Reve Hotel & Spa 5*:

Ultra All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd

Premier Le Reve Hotel & Spa 5* je za starije od 16 godina! Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa 5* raspolaže sobama za osobe sa invaliditetom.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije