Tropitel Sahl Hasheesh

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Sahl Hasheesh
  • Tropitel Sahl Hasheesh
  • 31 slika

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat se nalazi u Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 23 km od aerodroma u Hurgadi i oko 27 km od centra Hurgade, Sakkale. Nudi All Inclusive uslugu i odličnu animaciju,što ga čini idealnim izborom za letovanje u Hurgadi. ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN Položaj: Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* se nalazi u Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 2

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat se nalazi u Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 23 km od aerodroma u Hurgadi i oko 27 km od centra Hurgade, Sakkale. Nudi All Inclusive uslugu i odličnu animaciju,što ga čini idealnim izborom za letovanje u Hurgadi.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN

Položaj:

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* se nalazi u Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 23 km od aerodroma u Hurgadi i oko 27 km od centra Hurgade, Sakkale.

Plaža:

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom i preporučuje se obuća za plažu, sa ležaljkama i suncobranima. Ulaz u vodu je koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže.

Sadržaj Tropitel Sahl Hasheesh hotela:

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* ima više bazena za decu i odrasle, više restorana i barova, klub za decu, animaciju, fitnes centar, aqua park, Wi-Fi internet na javnim mestima, a uz doplatu na licu mesta i korišćenje spa i wellness centra, masaža, sauna, ronjenje, stoni tenis, bilijar, teniski teren, usluga pranja veša itd.

Smeštaj:

Tropitel Sahl Hasheesh hotel ima 566 smeštajnih jedinica. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni lezaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju imaju kupatilo (tuš ili kada), SAT TV, klimu, sef, telefon, fen za kosu, aparat za čaj i kafu, deo za sedenje, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), balkon/terasa. Deluxe sobe imaju pogled na baštu ili bazen ili bočni pogled more. Superior sobe imaju bočni pogled more. Club Deluxe sobe imaju pogled na more i najbliže su plaži. Porodiče sobe su veće od deluxe i superior.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Tropitel Sahl Hasheesh 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* , na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* .


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije