Blue Sea Hotel

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Agios Georgios južni
  • Blue Sea Hotel
  • 18 slika

Hotel Blue Sea ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka, smešten u mestu Agios Georgios na jugoistočnoj obali ostrva, dobar je izbor za letovanje na Krfu 2023. Ovaj udoban i lep objekat uživa na predivnoj poziciji u Svetom Đorđu na ostrvu Krf. Objekat je veoma blizu prelepe peščane plaže gde posetioci mogu da biraju da li će se izležavati na suncu ili baviti uzbudljivim sportom na vodi. Posetioci takođe mo

Hotel Blue Sea Hotel

Hotel Blue Sea ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka, smešten u mestu Agios Georgios na jugoistočnoj obali ostrva, dobar je izbor za letovanje na Krfu 2023. Ovaj udoban i lep objekat uživa na predivnoj poziciji u Svetom Đorđu na ostrvu Krf. Objekat je veoma blizu prelepe peščane plaže gde posetioci mogu da biraju da li će se izležavati na suncu ili baviti uzbudljivim sportom na vodi. Posetioci takođe mogu da otkriju tradicionalna sela i održavaju formu šetajući ili vozeći bicikl u zelenom i lepom okruženju. U blizini je javni prevoz, a centar Krfa je udaljen oko 25 kilometara. Sve hotelske sobe su dizajnirane za udobnost i dobrobit gostiju, jer su pametno opremljene svime što bi gostima moglo zatrebati tokom boravka. One su svetle, prostrane i imaju sistem za klimatizaciju, kao i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Bazen na licu mesta će obezbediti svojim gostima da uživaju u opuštajućem odmoru od stresa i napora svakodnevnog života. Štaviše, hotelski restoran služi izuzetne specijalitete za dodatnu udobnost.

 

Položaj:

Hotel Blue Sea se nalazi u mestu Agios Georgios na jugoistočnoj obali. Udaljen je 100 m od plaže, 25 km od grada i aerodroma, 150 m od stanice autobusa koji vozi do grada Krfa, 50 m od supermarketa i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2023.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa standardnim u glavnoj zgradi i superior sobama u anex zgradi. Svaka soba ima: kupatilo (kada ili tuš kabina), balkon ili terasu, mini frižider, TV, klima uredjaj  (uz doplatu), toaletni stočić, sef (uz doplatu), krevetac (na upit, bez doplate). Treći ležaj u standard sobi u glavnoj zgradi je pomoćni ležaj na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Dodatno se plaća na licu mesta: klima uredjaj 7€ dnevno, sef 1,5€ dnevno. Sve sobe su renovirane, osim kupatila u standardnim sobama.

Sadržaj Blue Sea hotela:

Recepcija, otvoren i zatvoren restoran, menjačnica, bar pored bazena, Wi-Fi, salon - biblioteka.

Posebno se plaća: sef na recepciji, internet kutak, rent-a-car.

Usluga:

Polupansion: doručak - samoposluživanje (izbor više jela), večera buffet ili set meni u zavisnosti od popunjenosti hotela.

Plaža:

Nekoliko plaža okružuje hotel Blue Sea, a najbliža peščana, koja je bez ležaljki i suncobrana je udaljena 100 m. Najbliža uredjena plaža je udaljena oko 250 m. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, bilijar.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije