Golden Sands

  • Golden Sands
  • 22 slika

Hotel Golden Sands ★★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka, smešten u mestu Agios Georgios nedaleko od duge peščane plaže, sa All inclusive program koji uključuje: bezalkoholna pića, vodu, lokalna alkoholna pića (Ouzo, Vodka, Brandy, Gin, Tequila, Whiskey, Rum, Kokteli), domaća piva, vina, frape, kafu, čaj, predstavlja dobar izbor za letovanje na Krfu 2023. Smešten na plaži u Agios Georgios Argiradonu, G

Hotel Golden Sands

Hotel Golden Sands ★★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka, smešten u mestu Agios Georgios nedaleko od duge peščane plaže, sa All inclusive program koji uključuje: bezalkoholna pića, vodu, lokalna alkoholna pića (Ouzo, Vodka, Brandy, Gin, Tequila, Whiskey, Rum, Kokteli), domaća piva, vina, frape, kafu, čaj, predstavlja dobar izbor za letovanje na Krfu 2023. Smešten na plaži u Agios Georgios Argiradonu, Golden Sands nudi sobe sa balkonom i Wi-Fi internetom uz doplatu. Ima bazen i teniski teren i nudi besplatan parking na licu mesta. Hotel Golden Sands nudi prostrane i klimatizovane sobe. Opremljeni su TV-om, frižiderom i fenom za kosu. Njihovi balkoni uživaju u divnom pogledu na Jonsko more ili bazen. U bašti i kamenom popločanoj terasi za sunčanje oko bazena, gosti mogu pronaći ležaljke i suncobrane, kao i bar pored bazena. U restoranu hotela Golden Sands služe se jela grčke i internacionalne kuhinje, a može se pripremiti i posebna dijetalna jela. Gosti mogu da uživaju u piću u baru u zatvorenom, dok hotel takođe organizuje tematske večeri sa grčkom muzikom. Osim peščane plaže koja nudi razne sportove na vodi, Agios Georgios Južni nudi mnoge mogućnosti za restorane i zabavu u blizini hotela Golden Sands.

 

Položaj:

Hotel Golden Sands se nalazi u mestu Agios Georgios na jugozapadnoj strani ostrva i dobar je izbor za letovanje na Krfu.. Udaljen je 33 km od grada Krfa, 31 km od aerodroma, 25 km od Kavosa i 34 km od luke. Ispred hotela se nalazi stanica autobusa.

Smeštaj:

Ukupno ima 180 soba. Vrste soba:

  • Standardna sa pomoćnim ležajem i
  • Standardna soba sa 2 pomoćna ležaja (Quadrupule).

Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, direktnu telefonsku liniju, plakar, toaletni stočić, klimu (uz doplatu), TV, frižider, bežični internet (uz doplatu), balkon ili terasu.

Sadržaj Golden Sands hotela:

Recepcija 24h, menjačnica, restoran, bar, parking, lift. Bežični internet na recepciji je uključen u cenu.

Posebno se plaća: bežični internet oko bazena, u restoranu, u baru i u sobama, rent-a-car, sef na recepciji, internet kutak.

Usluga:

1. Doručak buffet od 07:30h - 11:00h u restoranu;
2. Ručak buffet od 13:00h - 15:30h u restoranu;
3. Večera buffet od 18:30h - 21h u restoranu;
4. Užine od 11:00h - 18:00h u baru pored bazena.

Sva jela i piće će posluživati naše osoblje.

All inclusive program uključuje: bezalkoholna pića, vodu, lokalna alkoholna pića (Ouzo, Vodka, Brandy, Gin, Tequila, Whiskey, Rum, Kokteli), domaća piva, vina, frape, kafu, čaj.

All inclusive program ne uključuje: sva ostala alkoholna pića, flaširana pića, sva ostala lokalna ili uvozna pića.

Posle 22:00h sva pića i jela se dosatno naplaćuju.

Radno vreme:
Bazen: 10:00h - 19:00h
Bar pored bazena: 10:00h - 24:00h
Glavni restoran: samo u slučaju kiše i lošeg vremena

Hotel zadržava pravo promene koncepta "All inclusive" bez prethodne najave.

Sport i zabava:

Tenis, stoni tenis, Košarka - besplatno

Plaža:

Hotel Golden Sands je udaljen oko 150 m od duge peščane plaže.

Doplata u hotelu:

Klima uređaj 5€ dnevno, Wi-Fi uz doplatu.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije