Belvedere Hotel

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Agios Ioannis
 • Belvedere Hotel
 • 31 slika

Hotel Belvedere ★★★- Agios Ioannis / Benitses, Krf, Grčka se nalazi u mestu Agios Ioannis Peristeron. Udaljen je cca. 3km od mesta Benitses, Cca. 15km od grada Krfa i cca. 15km od aerodroma, nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) - samoposluživanje - izbor više jela, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2023. Položaj: Belvedere hotel se nalazi u mestu Agios Ioannis Peristeron. Udaljen je cca.

Hotel Belvedere Hotel

Hotel Belvedere ★★★- Agios Ioannis / Benitses, Krf, Grčka se nalazi u mestu Agios Ioannis Peristeron. Udaljen je cca. 3km od mesta Benitses, Cca. 15km od grada Krfa i cca. 15km od aerodroma, nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) - samoposluživanje - izbor više jela, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2023.

 

Položaj:

Belvedere hotel se nalazi u mestu Agios Ioannis Peristeron. Udaljen je cca. 3km od mesta Benitses, Cca. 15km od grada Krfa i cca. 15km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa ukupno 159 soba. Sobe su dvokrevetne (po potrebi je moguće dodati pomoćni krevet ili krevet na sprat za decu do 12 godina) sa kupatilom, klimom (uz doplatu), SAT TV-om, mini frižiderom i balkonom, sef (uz doplatu), fen (na upit, uz depozit).

Usluga u hotelu Belvedere Hotel 3*:

All inclusive (sve uključeno) - samoposluživanje - izbor više jela.

All inclusive koncept:

 • 07:30h – 10h: Doručak (glavni restoran)
 • 10h – 12:30h: Užina (bar pored bazena)
 • 12:30h – 14:30h: Ručak (glavni restoran)
 • 14:30h – 19:00h: Užina (bar pored bazena)
 • 17:00h – 18:00h: Kafa i slatkiši (bar pored bazena)
 • 19:00h – 21:30h: Večera (glavni restoran)
 • 21:30h – 23:00h: Užina (Bar pored bazena)
 • Sokovi: cola, cola light, seven up, đus, limunada
Pića 10:00-23:00: ouzo, rum, vodka, tekila, gin, brandy, grčki aperitivi, točeno pivo, lokalna bela i crvena vina, filter kafa i čaj Sladoledi različitih ukusa Kolači, sendviči.

Hotel zadržava pravo izmene All inclusive usluge bez prethodne najave.

Sadržaj Belvedere hotela:

Glavni restoran, bar pored bazena, lobby bar, bazen, recepcija 24h, parking, sef, usluge doktora, iznajmljivanje bicikli i automobila.Wi-fi uz doplatu.

Plaža:

Manja šljunkovita plaža se nalazi prekoputa hotela (prelazi se put ), sa suncobranima i ležaljkama.

Sport i zabava:

Bazen , sportovi na vodi, ronjenje, izleti brodom, biciklizam,bilijar(uz doplatu). *Napomena: Ispred hotela se nalazi autobusko stajalište i moguće je otići do Benistes-a ili glavnog grada Krfa autobusom. Pri dolasku u hotel plaća je taksa koja iznosi 1.50€ po sobi po noći.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u hotelma sa 2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Lokacije