Potamaki Beach Hotel

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Benitses
  • Potamaki Beach Hotel
  • 23 slika

Hotel Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf, Grčka se nalazi u centru mesta Benitses, smešten na plaži u mestu Benitses, sa uslugom Noćenje sa doručkom ili polupansion - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela, savršen izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Potamaki Beach Hotel se nalazi u centru mesta Benitses, pored mora. Aerodrom i grad Krf se nalaze na oko na 14 km udaljenosti. Smeštaj

Hotel Potamaki Beach Hotel

Hotel Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf, Grčka se nalazi u centru mesta Benitses, smešten na plaži u mestu Benitses, sa uslugom Noćenje sa doručkom ili polupansion - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela, savršen izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Potamaki Beach Hotel se nalazi u centru mesta Benitses, pored mora. Aerodrom i grad Krf se nalaze na oko na 14 km udaljenosti.

Smeštaj:

Hotel ima 170 soba, sve sobe imaju: kupatilo sa kadom/tušem, fen, balkon/terasu, SAT TV, frižider, klima uredjaj (besplatan), besplatan bežični internet u celom hotelu, sef u sobi (0,50 eur dnevno - plaćanje na licu mesta), telefon.

Sobe se čiste svaki dan, a posteljina se menja 3 puta nedeljno. Većina soba ima pogled na more.

Usluga u hotelu Potamaki Beach 3*:

Noćenje sa doručkom ili polupansion - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela (piće tokom obroka nisu uračunati u cenu).

Sadržaj Potamaki Beach hotela:

Recepcija u lobiju 24h, sef (uz doplatu), restoran, 3 bara, 3 lifta, velika terasa sa tuševima, SAT TV, Wi-Fi internet, hotelski parking, menjačnica, doktor na poziv.

Plaža:

Hotel Potamaki Beach 3* se nalazi na šljunkovitoj plaži.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu. Animacijski tim koji organizuje muzički program, ples i takmičenje u igrama. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Potamaki Beach 3*: igraonica sa stolovima za bilijar, sef, stoni tenis i diskoteka.

Napomena:

Hotel Potamaki Beach 3* ima sobe prilagođene za osobe sa hedikepom.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf


Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije