Potamaki Beach Hotel

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Benitses
  • Potamaki Beach Hotel
  • 21 slika

Hotel Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf, Grčka se nalazi u centru mesta Benitses, smešten na plaži u mestu Benitses, sa uslugom Noćenje sa doručkom ili polupansion - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela, savršen izbor za letovanje na Krfu 2023. Ovaj svetli objekat na plaži postavlja svoje goste na savršenu lokaciju za odmor okupan suncem, gde će moći da provode dane jednostavno opuštaj

Hotel Potamaki Beach Hotel

Hotel Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf, Grčka se nalazi u centru mesta Benitses, smešten na plaži u mestu Benitses, sa uslugom Noćenje sa doručkom ili polupansion - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela, savršen izbor za letovanje na Krfu 2023. Ovaj svetli objekat na plaži postavlja svoje goste na savršenu lokaciju za odmor okupan suncem, gde će moći da provode dane jednostavno opuštajući se i uživajući u savršenom vremenu. Na licu mesta mogu naći i bazen sa slatkom vodom, sa velikom terasom pored bazena, opremljenom suncobranima, ležaljkama i senovitom baštom koja nudi bekstvo od gužve i buke. Najmlađi gosti će imati sopstveni bazen i prostor za decu gde će se moći zabavljati ceo dan, dok ih roditelji drže na oku iz obližnjeg snek bara. Centar sela Benitses je udaljen samo 5 minuta hoda i tamo se može naći veliki izbor restorana i barova, ali hotelski restoran nudi ukus najbolje od grčke kuhinje i pića.

 

Položaj:

Potamaki Beach Hotel se nalazi u centru mesta Benitses, pored mora i savršen je izbor za letovanje na Krfu. Aerodrom i grad Krf se nalaze na oko na 14 km udaljenosti.

Smeštaj:

Hotel ima 170 soba, sve sobe imaju: kupatilo sa kadom/tušem, fen, balkon/terasu, SAT TV, frižider, klima uređaj (besplatan), besplatan bežični internet u celom hotelu, sef u sobi (besplatan), telefon.
Sobe se čiste svaki dan, a posteljina se menja 3 puta nedeljno. Većina soba ima pogled na more.

Usluga u hotelu Potamaki Beach 3*:

Noćenje sa doručkom ili polupansion - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela (piće tokom obroka nisu uračunati u cenu).

Sadržaj Potamaki Beach hotela:

Recepcija u lobiju 24h, sef, restoran, 3 bara, 3 lifta, velika terasa sa tuševima, SAT TV, Wi-Fi internet, hotelski parking, menjačnica, doktor na poziv.

Plaža:

Hotel Potamaki Beach 3* se nalazi na šljunkovitoj plaži.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu. Animacijski tim koji organizuje muzički program, ples i takmičenje u igrama. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Potamaki Beach 3*: igraonica sa stolovima za bilijar, stoni tenis i diskoteka.

Napomena:

Hotel Potamaki Beach 3* ima sobe prilagođene za osobe sa hedikepom.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije