Hotel Yannis Corfu

  • Hotel Yannis Corfu
  • 13 slika

Hotel Yannis Hotel ★★★ - Ipsos, Krf, Grčka, prema lokalnoj zvaničnoj kategorizaciji je hotel B kategorije, sa uslugom Noćenje sa doručkom - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela i plažom na samo 250m od hotela, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Yannis Hotel se nalazi u centru čuvenog letovališta Ipsos, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen oko 15 km od grada Krfa i

Hotel Hotel Yannis Corfu

Hotel Yannis Hotel ★★★ - Ipsos, Krf, Grčka, prema lokalnoj zvaničnoj kategorizaciji je hotel B kategorije, sa uslugom Noćenje sa doručkom - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela i plažom na samo 250m od hotela, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Yannis Hotel se nalazi u centru čuvenog letovališta Ipsos, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen oko 15 km od grada Krfa i 16 km od aerodroma. Autobusko stajalište je na 100 m od hotela.

Smeštaj:

Hotel Yannis 3* broji ukupno 59 soba. Standardne sobe su veličine 17 m2. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uredjaj (besplatno), telefon, mini frižider, TV, balkon ili terasu, sef (besplatno). Pomoćni ležaj je na rasklapanje. Krevetac na upit.

Usluga:

Noćenje sa doručkom - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela.

Sadržaj hotela Yannis:

Recepcija 24h, restoran, biblioteka-kutak sa knjigama, menjačnica (uz proviziju), kafeterija, bar, dečje visoke stolice, vrt, ostavu za prtljag, mini market.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Yannis 3*: room service, čuvanje dece, doktor na poziv, internet kutak, vešeraj, bilijar, rent-a-car/bike, parking, peškiri za plažu.

Plaža:

Udaljena je 250 m od hotela Yannis 3*. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena su besplatni. 

Napomena:

Nije za osobe koje imaju poteškoća sa hodanjem.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krf


Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Yannis ★★★ - Ipsos, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije