Magna Graecia

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Dasija
 • Magna Graecia
 • 31 slika

Hotel Magna Graecia ★★★★ - Dasija, Krf, Grčka je smešten na jednom od uzvišenja u okolini Dasije, okružen zelenilom. Centar Dasije je na oko 500 m udaljen od hotela, a glavni grad Krf je udaljen 8 km. Ispred hotela je autobusko stajalište. Hotel nudi uslugu All inclusive – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak i večeru i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2023. Položa

Hotel Magna Graecia

Hotel Magna Graecia ★★★★ - Dasija, Krf, Grčka je smešten na jednom od uzvišenja u okolini Dasije, okružen zelenilom. Centar Dasije je na oko 500 m udaljen od hotela, a glavni grad Krf je udaljen 8 km. Ispred hotela je autobusko stajalište. Hotel nudi uslugu All inclusive – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak i večeru i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2023.

 

Položaj:

Magna Graecia hotel je smešten na jednom od uzvišenja u okolini Dasije, okružen zelenilom. Centar Dasije je na oko 500 m udaljen od hotela, a glavni grad Krf je udaljen 8 km. Ispred hotela je autobusko stajalište.

Smeštaj:

Hotel se sastoji iz glavne zgrade i nekoliko aneks zgrada u hotelskom kompleksu. Ima 154 sobe i 4 suit-a. Svaka soba ima kupatilo sa kadom / tuš kadom i opremljena je klimom, direktnom telefonskom linijom, sefom (uz doplatu), terasom/balkonom, fenom za kosu i wi-fi internetom (uz doplatu). Hotel poseduje 4 vrste soba: aneks standardna i aneks family soba (u aneks zgradama sobe nisu renovirane) a, u glavnoj zgradi superior standardne i superior porodične (renovirane).

Usluga u hotelu Magna Graecia Hotel 4*:

Na bazi All inclusive koncepta – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak i večeru.

All inclusive koncept podrazumeva:

 • Doručak: 7:00-10:00h samoposluživanje (švedski sto),
 • jutarnji čaj i grickalice,10:30-12:00h,
 • ručak:12:30-14:00h samoposluživanje (švedski sto),
 • popodnevni čaj i osveženje (kafa, čaj, kolači, keks),16:00-18:00h,
 • večera: 19:00-21:30h samoposluživanje (švedski sto). Za vreme ručka i večere se služe pića: točeno pivo, točeno vino, bezalkoholna pića, voda, mineralna voda se služi na čaše, flaširana se plaća.
 • Pića i sladoled: 10:00-23:00h, filter kafa i čaj, sladoled - veliki izbor, točeno pivo, točeno vino, bezalkoholna pića, lokalna alkoholna pića, grčki aperitiv.

Mineralna voda nije uključena u '' all inclusive'', italijanska kafa espreso, grčka kafa, Nescafe, Fredo i kapućino nisu uključeni u ''all inclusive''.

Postoji mogućnost naručivanja lanč paketa (dan ranije, pre podne, na recepciji).

Hotel zadržava pravo promene koncepta "All inclusive" bez prethodne najave. 

Sadržaj Magna Graecia hotela:

Recepcija, loby bar, restoran. Od dodatnih sadržaja, hotel ima dva restorana, sa grčkom i italijanskom kuhinjom, bazen sa svežom vodom, okružen širokom terasom na kojoj se nalazi snack bar. U prizemlju hotela nalazi se prostran lobi sa garniturama za sedenje, TV-om, barom i prodavnicom suvenira. Uveče se organizuju grčke večeri.

Doplata na licu mesta: sobna usluga, vešeraj, usluga čuvanja dece, frizerske usluge, masaža, sef u sobi i internet kutak.

Plaža:

Hotel Magna Graecia Hotel 4* se nalazi na Ermones plaži, do koje se dolazi žičarom sa svih nivoa hotela.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, dečje igralište, dečji klub (4-12), zabavni program sa sportskim aktivnostima tokom dana. Posebno se plaćaju: bilijar, video igrice, tenis.


 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u hotelma sa 2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije