Gouvia Hotel

  • Gouvia Hotel
  • 9 slika

Hotel Gouvia ★★★- Gouvia, Krf, Grčka se nalazi u centru mesta Guvija, a udaljen je od grada Krfa 7km i 200m od plaže kao i restorana, klubova, šoping centra. Autobusko stajalište je na 100m od hotela, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Hotel Gouvia 3* se nalazi u centru mesta Guvija, a udaljen je od grada Krfa 7km i 200m od plaže kao i restorana, klubova, šoping centra. Autobusko

Hotel Gouvia Hotel

Hotel Gouvia ★★★- Gouvia, Krf, Grčka se nalazi u centru mesta Guvija, a udaljen je od grada Krfa 7km i 200m od plaže kao i restorana, klubova, šoping centra. Autobusko stajalište je na 100m od hotela, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Hotel Gouvia 3* se nalazi u centru mesta Guvija, a udaljen je od grada Krfa 7km i 200m od plaže kao i restorana, klubova, šoping centra. Autobusko stajakište je na 100m od hotela

Smeštaj:

Hotel poseduje 75 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo tuš/WC, fen za kosu, telefon, SAT TV, A/C (uz doplatu od 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici, plaća se na licu mesta), frižider, balkon/terasu. Besplatan krevetac na upit.

Usluga u hotelu Gouvia Hotel 3*:

Noćenje sa doručkom – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela.

Sadržaj Gouvia Hotel 3* hotela:

Bazen sa barom, bar, A'la carte restoran, cafe - bar, snek bar, menjačnic u (uz prvoziju), sef (uz doplatu od 1, 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici, plaća se na licu mesta), SAT TV- lobi, parking, internet kutak, wi-fi besplatan u zajedničkim prostorijama, javni besplatan parking je u blizini hotela. Hotel poseduje svoju tavernu na plaži u kojoj se mogu probati morski specijaliteti, lokalna krfska jela, kao i užinati.

Plaža:

200m udaljena od hotela (šljunkovita plaža).

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Gouvia ★★★- Gouvia, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika.



Sadržaji

  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije