Govino Bay

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Gouvia
  • Govino Bay
  • 17 slika

Hotel Govino Bay ★★★★ - Gouvia, Krf, Grčka je jedan od najlepše dizajniranih porodičnih hotela na Krfu. Nalazi se u zalivu, na 10 minuta hoda od Guvije u kojoj su brojne taverne i barovi. Selo Kontokali, u kome se nalaze objekti za sportove na vodi, udaljeno je 2 km, a grad Krf 7 km. Autobusko stajalište je na 20 m od hotela. Položaj: Govino Bay je jedan od najlepše dizajniranih porodičnih hotela

Hotel Govino Bay

Hotel Govino Bay ★★★★ - Gouvia, Krf, Grčka je jedan od najlepše dizajniranih porodičnih hotela na Krfu. Nalazi se u zalivu, na 10 minuta hoda od Guvije u kojoj su brojne taverne i barovi. Selo Kontokali, u kome se nalaze objekti za sportove na vodi, udaljeno je 2 km, a grad Krf 7 km. Autobusko stajalište je na 20 m od hotela.

 

Položaj:

Govino Bay je jedan od najlepše dizajniranih porodičnih hotela na Krfu. Nalazi se u zalivu, na 10 minuta hoda od Guvije u kojoj su brojne taverne i barovi. Selo Kontokali, u kome se nalaze objekti za sportove na vodi, udaljeno je 2 km, a grad Krf 7 km. Autobusko stajalište je na 20 m od hotela.

Kompleks je amfiteatralnog oblika, sa više manjih zgrada u kojima ima po 4-5 apartmana, okružen palmama i maslinama i prostire se na površini od 40.000 m2.

Smeštaj:

Hotel Govino Bay ima ukupno 61 smeštajnu jedinicu.

Sve smeštajne jedinice (studija, apartmani sa jednom spavaćom sobom i apartmani sa dve spavaće sobe) imaju: besplatnu klimu, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, frižiderom, mikrotalasnom rernom, dve ringle, aparatom za kafu, TV, telefon, sef (uz doplatu na licu mesta), balkon ili terasu.

Usluga u hotelu Govino Bay 4*:

Najam, noćenje sa doručkom ili polupansion - švedski sto.

Sadržaj Govino Bay hotela:

Recepcija, Wi-Fi internet na recepciji, veliki bazen, dečiji bazen, bar na bazenu, terasa za sunčanje, dva teniska terena, mini market sa osnovnim namirnicama, menjačnica, privatni parking, 24h obezbeđenje objekta.

Plaža:

U blizini šljinkovito-peščane plaže (neopremljena).

Sport i zabava:

Bazen, dva teniska terena.

Naše mišljenje:

Govino Bay 4* je pravi hotel za porodični odmor.

Napomena:

U hotelu Govino Bay nije dozvoljen boravak kućnim ljubimcima.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Lokacije