Ipsos Di Mare Hotel

  • Ipsos Di Mare Hotel
  • 28 slika

Hotel Ipsos Di Mare Beach ★★ - Ipsos, Krf, Grčka, se nalazi na istočnoj obali ostrva Krf, u mestu Ipsos na 14 km severno od grada Krfa, u neposrednoj blizini restorana, barova i prodavnica, udaljen oko 70m od šljunkovite plaže (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani uz doplatu na licu mesta. Nudi uslugu polupansiona (doručak/večera) - buffet, samoposluživanje izbor više jela. Položaj: Hotel Ipso

Hotel Ipsos Di Mare Hotel

Hotel Ipsos Di Mare Beach ★★ - Ipsos, Krf, Grčka, se nalazi na istočnoj obali ostrva Krf, u mestu Ipsos na 14 km severno od grada Krfa, u neposrednoj blizini restorana, barova i prodavnica, udaljen oko 70m od šljunkovite plaže (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani uz doplatu na licu mesta. Nudi uslugu polupansiona (doručak/večera) - buffet, samoposluživanje izbor više jela.

 

Položaj:

Hotel Ipsos Di Mare Beach 2* se nalazi na istočnoj obali ostrva Krf, u mestu Ipsos na 14 km severno od grada Krfa, u neposrednoj blizini restorana, barova i prodavnica i dobar je izbor za letovanje na Krfu.

Smeštaj:

Hotel Ipsos Di Mare Beach 2* ima ukupno 65 dvokrevetnih soba koje su renovirane (16 m2), max 3 odrasle osobe. Svaka soba ima: kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, SAT TV, klima uredjaj, frižider, sef uz doplatu, balkon/terasa.

Sadržaj Ipsos Di Mare Beach hotela:

Hotel Ipsos Di Mare Beach 2* poseduje recepciju, restoran, bar, sef (uz doplatu), bazen, bar pored bazena, Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama, parking.

Usluga:

Polupansion (doručak/večera) - buffet, samoposluživanje izbor više jela.

Sport i zabava:

Otvoren bazen sa terasom za sunčanje, stoni tenis, animacije.

Plaža:

Hotel Ipsos Di Mare Beach je udaljen oko 70m od šljunkovite plaže (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani uz doplatu na licu mesta.

Napomena:

Hotel Ipsos Di Mare Beach je namenjen samo odraslim osobama.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije