Ariti Grand Hotel Corfu

  • Ariti Grand Hotel Corfu
  • 15 slika

Hotel Ariti Grand ★★★★ - Kanoni, Krf, Grčka smešten je na istočnoj obali Krfa, na brdu u poznatom mestu Kanoni i prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji nosilac oznake 4★. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom. Postoji doplata za polupansion, All Inclusive (doručak i večera) – samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela i predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Ariti Grand Hote

Hotel Ariti Grand Hotel Corfu

Hotel Ariti Grand ★★★★ - Kanoni, Krf, Grčka smešten je na istočnoj obali Krfa, na brdu u poznatom mestu Kanoni i prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji nosilac oznake 4★. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom. Postoji doplata za polupansion, All Inclusive (doručak i večera) – samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela i predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Ariti Grand Hotel smešten je na istočnoj obali Krfa, na brdu u poznatom mestu Kanoni. Hotel je udaljen oko 1.5 km od aerodroma, 4 km od grada Krfa i 4.5 km od luke.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Ariti Grand 4* je 156 (standardne, family sobe i family sobe sa 2 spavaće sobe). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, TV, mini frižider, balkon/terasa. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: direktna telefonska linija.

Dvokrevetne sobe su veličine 20-24 m2, trokrevetne 24 m2, family soba 32 m2, dok je porodična soba sa dve odvojene sobe veličine 48 m2, soba za osobe sa invaliditetom (isključivo na upit - tri sobe) je veličine 28 m2. Krevetac na upit - besplatan.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Postoji doplata za polupansion, All Inclusive (doručak i večera) – samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela.

All inclusive koncept hotela Ariti Grand 4*: 07:30-22:30h:

  • doručak 07:00-10:15 (hladne zakuske i topla predjela)
  • ručak 12:30-14:30 (lokalna pića, pivo točeno, vino, uzo, viski, votka, džin, tekila, voda, čaj, kafa).
  • večera 18:30-21:45 (lokalna pića: točeno pivo, vino u čašama, lagana pića, voda).
  • Pića kod koncepta All Inclusive - Loby bar 07:30-11:00 i 19:30-22:30, bar pored bazena 11:00-19:30.

Hotel Ariti Grand zadržava pravo promene koncepta "All Inclusive" pre prethodnog obaveštenja.

Sadržaj Ariti Grand hotela:

Recepcija sa sefom, lobi sa SAT TV-om, bašta, parking, restoran, glavni bar, bar pored bazena, bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela, konferencijska sala.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Ariti Grand 4*: SPA usluge, sobna usluga, vešeraj, internet kutak, usluga lekara.

Plaža:

Najbliža peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 500 m od hotela Ariti Grand 4* (preko puta, mora se proći kroz teritoriju obližnjeg hotela i do plaže se koristi žičara - max 4 osobe), dok je sledeća peščana plaža Mon Repos udaljena oko 2 km. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Gradski prevoz ide na svakih 20 minuta.

Sport i zabava:

Otvoren bazen sa dečijim delom, dečije igralište, stoni tenis, muzički program dva puta nedeljno. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: teniski tereni (150 m od hotela), SPA i fitnes (200 m od hotela), fudbalski tereni (400 m od hotela Ariti Grand 4*), bilijar.

Napomena:

Obavezan dress code (nisu dozvoljene japanke/sandale) u prostoru restorana i nije dozvoljeno nošenje bermuda/šortseva tokom večere u hotelu Ariti Grand 4*.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Ariti Grand ★★★★ - Kanoni, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
    • Tenis
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije