Hotel Lefkimi

  • Hotel Lefkimi
  • 13 slika

Hotel Lefkimi ★★ - Kavos, Krf, Grčka, smešten u južnom delu ostrva nadomak plaže, u mestu Kavos, hotel se nalazi u centru mesta u blizini kafića, klubova, prodavnica, taverni. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom - kontinentalni doručak i predstavlja dobar izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Hotel Lefkimi nalazi se 45 km od grada Krfa, u mestu Kavos, južni deo ostrva, hotel se nalazi u centru mes

Hotel Hotel Lefkimi

Hotel Lefkimi ★★ - Kavos, Krf, Grčka, smešten u južnom delu ostrva nadomak plaže, u mestu Kavos, hotel se nalazi u centru mesta u blizini kafića, klubova, prodavnica, taverni. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom - kontinentalni doručak i predstavlja dobar izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Hotel Lefkimi nalazi se 45 km od grada Krfa, u mestu Kavos, južni deo ostrva, hotel se nalazi u centru mesta u blizini kafića, klubova, prodavnica, taverni.

Smeštaj:

Hotel Lefkimi ima 63 standarnih soba. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, terasu ili balkon, klima uređaj (plaća se na licu mesta) i sef (plaća se posebno), mini fižider.

Sadržaj hotela Lefkimi:

Bazen, snek bar kod bazena, suncobrani i ležaljke kod bazena, terasa za sunčanje, sala za doručak, recepcija, menjačnica, Wi Fi internet besplatan u zoni bazena.

Plaža:

Plaža je udaljena 50 m od hotela Lefkimi 2*.

Usluga:

Noćenje sa doručkom - kontinentalni doručak.

Napomena:

Hotel Lefkimi 2* se preporučuje onima koji su željni zabave i provoda, noćnog života i kojima muzika i gužva ne smetaju.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krf
Krf mapa
Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.
Krf leto 2021
Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Michelangelo Beach - Kassiopi, Krf.
Veliki izbor hotela kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.
Krf plaže
Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.
Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu
Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


 


Sadržaji

  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije