Blue Princess Beach Hotel and Suites

  • Blue Princess Beach Hotel and Suites
  • 41 slika

Hotel Blue Princess Beach ★★★★ - Liapades, Krf, Grčka se nalazi u mirnom mestu Liapades, jednom od najstarijih i najlepših mesta na zapadnoj obali Krfa, smešten na plaži i renoviran je 2018 godine. Predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu 2023. Položaj: Hotel Blue Princess Beach se nalazi u mirnom mestu Liapades, jednom od najstarijih i najlepših mesta na zapadnoj obali Krfa . Renoviran 2018

Hotel Blue Princess Beach Hotel and Suites

Hotel Blue Princess Beach ★★★★ - Liapades, Krf, Grčka se nalazi u mirnom mestu Liapades, jednom od najstarijih i najlepših mesta na zapadnoj obali Krfa, smešten na plaži i renoviran je 2018 godine. Predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu 2023.

 

Položaj:

Hotel Blue Princess Beach se nalazi u mirnom mestu Liapades, jednom od najstarijih i najlepših mesta na zapadnoj obali Krfa. Renoviran 2018 godine. Najbliže autobusko stajalište je udaljeno oko 1 km. Paleokastritsa se nalazi oko 4 km od hotela, a grad Krf oko 18 km.

Smeštaj:

Hotel Blue Princess Beach raspolaže sa ukupno 140 smeštajnih jedinica u raspoređenih u nekoliko zgrada:

  • double sobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj - standardni),
  • superior sobe (francuski ležaj ili dva odvojena, dodatni ležaj za 3. i 4. osobu standardni krevet),
  • mezonete (dva nivoa, soba otvorenog plana. Na nižem nivou dva odvojena kreveta, na gornjem nivou dva ili tri odvojena kreveta),
  • family (francuski ležaj i dva odvojena kreveta),
  • junior suit (francuski ležaj i sofa),
  • Junior suite pogled more/deljenje bazena (francuski ležaj, sofa, zajednički bazen).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom / tuš kabinom, fen (uz depozit), frižider, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, klima uredjaj (uz doplatu), krevetac (na upit), balkon / terasu. Sobe se čiste svakodnevno (osim nedelje), zamena posteljina dva puta nedeljno.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak, večera, užina, određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. All inclusive koncept hotela Blue Princess Beach 4* ne uključuje: A la Carte restoran, pića u baru na plaži.

Sadržaj Blue Princess Beach hotela:

Recepcija 24, glavni restoran, A la Carte restoran, četiri bara, bar na plaži, lobi, ostava za prtljag, bežični internet u zajedničkim prostorijama i na plažnom baru, parking.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Blue Princess Beach 4*: doktor, sef na recepciji, rent-a-car, transferi, čuvanje dece.

Plaža:

Hotel Blue Princess Beach je smešten na plaži, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Sportovi na vodi se isto dodatno plaćaju. Peškiri za plažu uz depozit i malu nadoknadu za čist peškir.

Sport i zabava:

Dva otvorena bazena sa besplatnim suncobranima i ležaljkama, dva dečja bazena, igralište za decu. Dva puta tokom nedelje živa muzika i grčko veče.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni u hotelu Blue Princess Beach 4* uz prethodni upit (ljubimci do 2kg).

All Inclusive koncept:

* Nošenje narukvice je obavezno za sve goste hotela Blue Princess Beach tokom boravka u njemu.

Glavni restoran:

  • Doručak: 07:30-10:00 – samoposluživanje (švedski sto), grčka i internacionalna jela;
  • Ručak: 12:30-14:30 - samoposluživanje (švedski sto), grčka i internacionalna jela. Napici tokom ručka: pivo, vino, bezalkoholna pića;
  • Večera: 19:00-21:30 - samoposluživanje (švedski sto), grčka i internacionalna jela.

Napomena: tokom večere i ručka nisu dozvoljene kratke pantalone i papuče/japanke.

  • Kutak za decu (ručak i večera): riblji štapići, špagete, pizza, pileći medaljoni, pomfrit...
  • Ariti – glavni bar (blizu glavnog restorana). Napici: 10:30-23:00. Lokalne marke pića, konjak, votka, rum, pivo, lokalno vino, uzo, sokovi, filter kafa, čaj.
  • Sandviči: 11:00-12:30
  • Kafa/čaj & keks: 15:00-18:00
  • Koktel: 20:00-23:00

Dodatno se plaćaju u hotelu Blue Princess Beach 4*: A La carte restorani i bar, gosti hotela imaju određeni popust, potrebna rezervacija unapred.

  • Thalassa taverna: 13:00-23:00, morska riba i plodovi mora, potrebna rezrvacija unapred, popust za sve goste.
  • Uzeri: 13:00-23:00, grčko meze.
  • Poseidon Beach Bar: 09:30-02:00, pića i užine a la carte.

Hotel Blue Princess Beach 4* zadržava pravo promene programa "All Inclusive" bez prethodne najave.

Hotel zadržava pravo promene koncepta "All inclusive" bez prethodne najave.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije