Prassino Nissi

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Moraitika
 • Prassino Nissi
 • 10 slika

Hotel Prassino Nissi ★★ - Moraitika, Krf, Grčka, smešten na jugoistočnoj obali ostrva, na 300 m od mesta Moraitika, na 150 m od plaže. Nudi uslugu Polupansion (na bazi otvorenog bufea, švedski sto, samoposluživanje, izbor više jela za doručak, večeru) i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2023. Položaj: Prassino Nissi hotel se nalazi na 300 m od mesta Moraitika, na jugoistočnoj obali ostrva. Od

Hotel Prassino Nissi

Hotel Prassino Nissi ★★ - Moraitika, Krf, Grčka, smešten na jugoistočnoj obali ostrva, na 300 m od mesta Moraitika, na 150 m od plaže. Nudi uslugu Polupansion (na bazi otvorenog bufea, švedski sto, samoposluživanje, izbor više jela za doručak, večeru) i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2023.

 

Položaj:

Prassino Nissi hotel se nalazi na 300 m od mesta Moraitika, na jugoistočnoj obali ostrva. Od aerodroma i grada Krfa je udaljen oko 20 km.

Smeštaj:

Hotel Prassino Nissi 2* poseduje ukupno 32 smeštajne jedinice raspoređene na tri sprata.

 • Dvokrevetne sobe (18 m2, 2 odvojena ležaja, ili francuski ležaj),
 • Dvokrevetne superior sobe (18 m2, francuski ležaj),
 • Quadrple superior sobe (27-30 m2, 2 francuska ležaja).

Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, frižider ili mini bar, telefon, klima uredjaj (uz doplatu 7 eur/dnevno) SAT TV, sef (uz doplatu 1,50 eur/dnevno - samo u standardnim sobama), terasu/balkon.

Usluga:

Polupansion (na bazi otvorenog bufea, švedski sto, samoposluživanje, izbor više jela za doručak, večeru).

Sadržaj Prassino Nissi hotela:

Recepcija, restoran, bar pored bazena, lobi, dvorište, sef (uz doplatu), stoni tenis, igralište za decu, parking.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Prassino Nissi 2*: Wi-fi internet 15 eur/7dana, usluga pranja veša.

Plaža:

Peščano-šljukovita plaža, nalazi se 150 m od hotela Prassino Nissi 2*. Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u hotelma sa 2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije