Pantokrator Hotel

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Nissaki
  • Pantokrator Hotel
  • 31 slika

Hotel Pantokrator ★★★ - Barbati, Krf se nalazi na uzvišenju, nedaleko od mesta Barbati i oko 20 km od grada Krfa. Nudi uslugu polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Pantokrator hotela: Pantokrator Hotel se nalazi na uzvišenju, nedaleko od mesta Barbati i oko 20 km od grada Krfa. Odličan je izbor za letova

Hotel Pantokrator Hotel

Hotel Pantokrator ★★★ - Barbati, Krf se nalazi na uzvišenju, nedaleko od mesta Barbati i oko 20 km od grada Krfa. Nudi uslugu polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Pantokrator hotela:

Pantokrator Hotel se nalazi na uzvišenju, nedaleko od mesta Barbati i oko 20 km od grada Krfa. Odličan je izbor za letovanje na Krfu 2024.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, tv, mini frižider, sef, wi-fi, balkon/ terasu.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Pantokrator 3*:

Recepcija, restoran, bar, spoljašnji bazen, teretana, parking.

Plaža hotela Pantokrator 3*:

Pantokrator Hotel je udaljen oko 300 m od šljunkovite plaže, koja je nagrađena Plavom zastavom.

Napomena:

https://www.pantokratorhotel.com/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOMKrf hoteli za leto 2024. avionom, paket aranžmani sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking :: Fibula Travel
PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF INDIVIDUALNOKrf hoteli za leto 2024. individualno, first i last minute popusti i specijalne ponude za rani booking :: Fibula Travel

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2024

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2024 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2024 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2024.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2024.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije