Aeolos Beach Resort

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Perama
  • Aeolos Beach Resort
  • 27 slika

Hotel Aeolos Beach Resort ★★★★ - Perama, Krf, Grčka je moderan hotel smešten na oko 300 m od mirnog centra u mestu Perama, njegova privatna peščana plaža je udaljena samo 100 m. Po lokalnoj zvaničnoj kategorizaciji ima 4★ i predstavlja savršen izbor za letovanje na Krfu 2023. Položaj: Aeolos Beach Resort je moderan hotel smešten je oko 300 m od mirnog centra u mestu Perama, na istočnoj obali Krf

Hotel Aeolos Beach Resort

Hotel Aeolos Beach Resort ★★★★ - Perama, Krf, Grčka je moderan hotel smešten na oko 300 m od mirnog centra u mestu Perama, njegova privatna peščana plaža je udaljena samo 100 m. Po lokalnoj zvaničnoj kategorizaciji ima 4★ i predstavlja savršen izbor za letovanje na Krfu 2023.

 

Položaj:

Aeolos Beach Resort je moderan hotel smešten je oko 300 m od mirnog centra u mestu Perama, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen oko 8 km od aerodroma i 9 km od centra grada Krfa. Stanica lokalnog autobusa se nalazi isped glavnog ulaza hotela. Susedno ribarsko mesto Benitses udaljeno je samo 2,5 km.

Smeštaj:

Hotel Aeolos Beach Resort se sastoji od glavne i anex zgrada i broji ukupno 333 smeštajnih jedinica:

  • Family bungalovi (25 m2): jedna soba, max. 4 osobe, francuski ležaj i 2 sofe, terasa/balkon;
  • Family bungalovi pogled na vrt (25 m2): klizna vrata, max. 4 osobe, francuski ležaj i 2 sofe, terasa/balkon;
  • Family suit sa 2 spavaće sobe (46 m2): 1 spavaća soba sa francuskim krevetom i 1 spavaća soba sa 2 sofe (i mogućnost trećeg ležaja), terasa/balkon;
  • Deluxe soba pogled more (25 m2): glavna zgrada ili bungalov, max. 3 osobe, francuski ležaj i krevet na razvlačenje;
  • Standarne sobe glavna zgrada (20 m2): max. 3 osobe, francuski ležaj i kauč na razvlačenje, balkon;
  • Bungalow Double rooms (20 m2): max. 3 osobe, francuski ležaj ili 2 standardna ležaja i sofa, terasa/balkon (pogled more ili vrt);
  • Superior Bungalow (25 m2): max. 3 osobe, francuski ležaj i kauč na razvlačenje, terasa/balkon.

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, SAT TV, balkon/terasu, ketler, mini frižider, klimu, Wi-Fi internet (uz doplatu).

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Aeolos Beach Resort 4*:  telefon i vešeraj. Pomoćni ležaj u svim smeštajnim jedinicama je uglavnom sofa.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno 07:00-23:00) – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak i večeru; domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima. Svi gosti, pa i deca moraju nositi narukvicu za vreme obroka i alkoholno piće se ne toči mlađima od 18 godina.

Sadržaj hotela Aeolos Beach Resort:

Recepcija 24h, lobi, menjačnica, TV sala, glavni restoran, Laguna bar pored bazena, bar na plaži, lobi bar, prodavnica, dečja stolica u restoranu. Wi-Fi u javnim prostorijama besplatno, sef (besplatno).

Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: SPA, masaža, vešeraj, rent-a-car, usluga lekara, čuvanje dece.

Plaža:

Privatna peščana plaža je udaljena samo 100 m od hotela Aeolos Beach Resort 4* i do nje se dolazi uređenim tunelom ispod puta. Ulaz u more - šljunkovit, mestimično kamenit. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Sport i zabava:

Dva otvorena bazena (porodični i jedan sa dečijim delom), dečje igralište, dečji klub, dnevni i večernji zabavni programi za odrasle i decu. Upotreba saune i fitnesa je besplatna, kao i suncobrani i ležaljke pored bazena.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Aeolos Beach Resort 4*: teniski teren, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, aerobik. Dečji krevetac je na upit.

All Inclusive:

All inclusive usluga se može koristiti od 07h do 23h. Svi glavni obroci se služe u glavnom restoranu.

  • Doručak: 07:00-10:00h - samoposluživanje (švedski sto),
  • Kasni doručak: 10:00-10:30h,
  • Ručak: 12:00-15:00,
  • Večera: 18:45-21:45h.

A la carte restoran "Paralia" (Mediteranska i Grčka hrana) i Restoran "Ionio" ( Tradicionalana Grčaka hrana - jednom tokom boravka gratis večera, uz prethodnu rezervaciju).

Pića tokom ručka i večere: vino, pivo i sokovi, sve se služi u čašama. Neograničena konzumacija odabranih vrsta pića u baru u terminu 10:00-23:00, ponuda podrazumeva – lokalne marke pića, koktele, likere, vina, kafu, čaj i sokove.

Sweet corner od 11:00-17:00 podrazumeva: samoposluživanje, nalazi se uz more (palačinke, wafli, kolači, sladoledi).

Užina i grickalice se služe u terminu 11:00-17:00, sladoledi se služe u svim barovima u terminu 16:00-17:00, a kolači samo u terminu 16:00-17:00h.

Svakodnevno u svojoj sobi gosti mogu sa ketlerom napraviti svoj topli napitak - kafu/čaj.

Barovi rade u terminu 10:30-23:00, osim bara na plaži koji je otvoren do 18:00h. Glavni bar u terminu 23:00-02:00 naplaćuje konzumaciju pića.

Lanč paket naručuje se dan ranije na recepciji.

Hotel Aeolos Beach Resort zadržava pravo promene koncepta "All Inclusive" bez prethodne najave.


 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije