Milton

  • Milton
  • 8 slika

Hotel Milton ★★ - Roda, Krf, Grčkase nalazi na severnoj obali ostrva Krf u mestu Roda, udaljen oko 600m od peščane plaže. Od grada Krfa je udaljen oko 35km a od aerodroma oko 39km. Najbliže prodavnice i restorani su udaljeni oko 50m a stanica autobusa oko 250m. Nudi uslugu noćenje sa doručkom i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Hotel Milton se nalazi na severnoj obali ostrva Kr

Hotel Milton

Hotel Milton ★★ - Roda, Krf, Grčkase nalazi na severnoj obali ostrva Krf u mestu Roda, udaljen oko 600m od peščane plaže. Od grada Krfa je udaljen oko 35km a od aerodroma oko 39km. Najbliže prodavnice i restorani su udaljeni oko 50m a stanica autobusa oko 250m. Nudi uslugu noćenje sa doručkom i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Hotel Milton se nalazi na severnoj obali ostrva Krf u mestu Roda. Od grada Krfa je udaljen oko 35km a od aerodroma oko 39km. Najbliže prodavnice i restorani su udaljeni oko 50m a stanica autobusa oko 250m.

Smeštaj:

Hotel Milton 2* raspolaže sa 25 soba za smeštaj max 3 osobe. Svaka soba ima klima uređaj (uz doplatu), mini frižider, kupatilo (tuš/WC), fen, TV, balkon ili terasu.  Krevetac na upit – besplatan.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Kontinentalni doručak - set meni, posluženje za stolom.

Sadržaj hotela Milton:

Recepcija, restoran, bar, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama, TV sala, sef (uz doplatu), menjačnica, parking.

Plaža:

Hotel Milton 2* je udaljen oko 600m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoren bazen, terasa za sunčanje sa ležaljkama I suncobranima.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Milton ★★★ - Dasija, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije