Takis & Efi Apartments

  • Takis & Efi Apartments
  • 4 slika

Hotel Takis & Efi App ★★★ - Sidari, Krf, Grčka, smešten je na obodu mesta Sidari, oko 800 m od centra i oko 400 m od plaže. Autobusko stajalište nalazi se u neposrednoj blizin. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom i dobar je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Apartmani Takis & Efi nalaze se na obodu mesta Sidari, oko 800 m od centra. Autobusko stajalište nalazi se u neposrednoj blizini. Nalazi s

Hotel Takis & Efi Apartments

Hotel Takis & Efi App ★★★ - Sidari, Krf, Grčka, smešten je na obodu mesta Sidari, oko 800 m od centra i oko 400 m od plaže. Autobusko stajalište nalazi se u neposrednoj blizin. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom i dobar je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Apartmani Takis & Efi nalaze se na obodu mesta Sidari, oko 800 m od centra. Autobusko stajalište nalazi se u neposrednoj blizini. Nalazi se 36 km od grada Krfa i aerodroma.

Smeštaj:

Hotel Takis & Efi poseduje 20 smeštajnih jedinica. Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, Wi-Fi internet (besplatno), sef (uz doplatu), ketler, SAT TV, balkon/terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom.

Plaža:

Peščana, udaljena 400 m.

Sadržaj Takis & Efi:

Snack bar, TV sala, bašta, parking.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa odvojenim delom da decu, tematske večeri, karaoke, kviz.


Lokacije