Amira Beach Resort & Spa

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Adeljanos Kampos
  • Amira Beach Resort & Spa
  • 9 slika

Hotel Amira Beach Resort & Spa ★★★★★ (Adults Only 16+) - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit, Grčka se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos, na samoj peščanoj plaži, oko 5 km od renesansnog grada Retimna. Nudi uslugu polupansiona (otvoreni bife - usluživanje prema COVID protokolu). Od aerodroma Hanja je udaljen oko 65 km, a od aerodroma u Heraklionu oko 75 km, sadrži recepciju, 3 restorana, 3 bara (l

Hotel Amira Beach Resort & Spa

Hotel Amira Beach Resort & Spa ★★★★★ (Adults Only 16+) - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit, Grčka se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos, na samoj peščanoj plaži, oko 5 km od renesansnog grada Retimna. Nudi uslugu polupansiona (otvoreni bife - usluživanje prema COVID protokolu). Od aerodroma Hanja je udaljen oko 65 km, a od aerodroma u Heraklionu oko 75 km, sadrži recepciju, 3 restorana, 3 bara (lobi, bazen, plaža), veliki otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen i Spa centar*, fitness centar, frizer, igraonica sa igrama u zatvorenom, TV soba, prostor za čitanje, bilijar, stoni tenis, vodeni sportovi sa instrukcijama, u blizini hotela pod zasebnom upravom, jedrenje na dasci, jedrenje, ronjenje na dah, ronjenje, skijanje na vodi, animacija, sala za konferencije, mini market, privatni parking.

 

Položaj Amira Beach Resort & Spa 5* apart-hotela:

Amira Beach Resort & Spa Hotel se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos, oko 5 km od renesansnog grada Retimna. Od aerodroma Hanja je udaljen oko 65 km, a od aerodroma u Heraklionu oko 75 km i odličan je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Hotel Amira Beach Resort & Spa je smešten na samoj peščanoj plaži. Ulaz u vodu peščano-šljunkovit.

Hotelski sadržaj:

Hotel Amira Beach Resort & Spa sadrži recepciju, 3 restorana, 3 bara (lobi, bazen, plaža), veliki otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen i Spa centar*, fitness centar, frizer, igraonica sa igrama u zatvorenom, TV soba, prostor za čitanje, bilijar, stoni tenis, vodeni sportovi sa instrukcijama, u blizini hotela pod zasebnom upravom, jedrenje na dasci, jedrenje, ronjenje na dah, ronjenje, skijanje na vodi, animacija, sala za konferencije, mini market, privatni parking.

Smeštaj u hotelu Amira Beach Resort & Spa 5*:

Smeštaj je spoj šik dizajna i minimalističke gracioznosti. Ima ukupno 172 sobe (28-32m2) koje su podeljene na:

  • 78 Deluks Standard dvokrevetnih soba;
  • 9 Superior dvokrevetnih soba s pogledom na more sa đakuzijem;
  • 16 Superior dvokrevetnih soba sa zajedničkim bazenom;
  • 42 Junior Suite (apartmana);
  • 17 luksuznih apartmana Junior sa zajedničkim bazenom;
  • 8 Superior apartmana sa privatnim bazenom;
  • 2 luksuzna apartmana sa jacuzzijem na otvorenom.

Sve smeštajne jedinice imaju: balkon, udobne krevete sa dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom, plus moderni kauč na razvlačenje, luksuzno privatno kupatilo sa dvostrukim umivaonikom, odvojenim WC-om i tuš, fen za kosu, osvetljeno povećalo ogledalo, vaga, paleta prepoznatljivih toaleta za kupatilo, bade mantili i papuče, peškiri za bazen i plažu, individualno kontrolisani klima uređaj, telefon sa direktnim biranjem, noćna svetla za čitanje, automatizovano osvetljenje u sobi, uključujući osvetljenje raspoloženja - noćno svetlo, elektronska usluga i displej „Ne ometaj“, bežični pristup Internetu, utikači sa USB priključcima, smart TV od 43 inča, satelit sa muzičkim kanalima (TV se može upariti sa ličnim tabletima i pametnim telefonima), elektronski sef, kuvalo za vodu sa aparatima za čaj i kafu, aparat za kafu Espresso, mini frižider, usluge pranja veša, hemijsko čišćenje, peglanje*(uz doplatu).

Junior Suites 35 m2 / Junior Suite 35 m2 sa zajedničkim bazenom.

Prostrani i vrhunski, svaki deluks Junior Suite sadrži jednu spavaću sobu sa dva odvojena kreveta ili bračni krevet i odvojenu dnevnu sobu sa 2 kauča na razvlačenje kliznim vratima. Svi Junior apartmani imaju veliki odvojeni balkon ili terasu sa pogledom ili bočnim pogledom na more.

Junior Suite sa zajedničkim bazenom – ima direktnan pristup velikoj terasi sa opuštajućim drvenim ležaljkama i zajedničkim bazenom.

8 Superior apartmana 55 m2, 1 spavaća soba, sa privatnim bazenom 20 m2. Ovi elegantni luksuzni apartmani nalaze se na nekoliko metara od ivice vode i pružaju veličanstven pogled na kristalno čiste vode Egejskog mora. Sadrže lepo uređenu dnevnu sobu koja se takođe može koristiti kao druga spavaća soba za dodatne osobe, glavnu spavaću sobu sa francuskim krevetom i potpuno nameštenu prostranu terasu sa privatnim bazenom okruženom malom privatnom baštom.

Usluga:

Polupansion (otvoreni bife - usluživanje prema COVID protokolu).

Komentari/Napomene/Preporuke:

OTVARA SE 2021. GOD! SAMO ZA ODRASLE PREKO 16 GOD. Ovaj ekskluzivni novi hotel sa 5 * donosi novi stil luksuznog odmora, na 15.000 m2 privatnog imanja na zlatnoj peščanoj plaži. Savršen je izbor za putnike koji cene kvalitet, eleganciju i privatnost.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije