Aquila Rithymna Beach

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Adeljanos Kampos
 • Aquila Rithymna Beach
 • 14 slika
 • SPA & Wellness
 • Peščana plaža
 • Miran
 • Teniski teren
 • Luksuzan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži

Hotel Aquila Rithymna Beach ★★★★★ - Adelianos Kampos, Retimno, Krit, smešten u letovalištu Adelianos Kampos, idealan je izbor za one koji žele miran i luksuzan odmor na Kritu 2024. Možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima. Položaj Aquila Rithymna Beach hotela: Hotel se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos , koji je udaljen oko

Hotel Aquila Rithymna Beach

Hotel Aquila Rithymna Beach ★★★★★ - Adelianos Kampos, Retimno, Krit, smešten u letovalištu Adelianos Kampos, idealan je izbor za one koji žele miran i luksuzan odmor na Kritu 2024. Možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima.

 

Položaj Aquila Rithymna Beach hotela:

Hotel se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos, koji je udaljen oko 5 km od grada Retimna. Od aerodorma u Heraklionu je udaljen oko 78 km. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela.

Plaža:

Hotel se nalazi na samoj peščano-šljunkovitoj plaži. Plaža je nagrađena Plavom zastavicom i duga je 500 m.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, tri bara, četiri restorana, četiri otvorena bazena sa delom za decu (1 sa morskom vodom), internet kutak, usluga pranja veša, usluga čuvanja dece, prodavnice, četiri teniska terena (dva osvetljena), fitness – sauna, masaža, gimnastika, stoni tenis, košarka, boćanje, odbojka na plaži, igre na plaži, igre u bazenu, mini fudbal, dnevna i večernja animacija, ronjenje.

Smeštaj:

Hotel Aquila Rithymna Beach poseduje klasično uređene sobe i bungalove. Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, bademantil i papuče, peškire za plažu, klimu, SAT TV sa muzičkim kanalima, radio, telefon, mini frižider, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, Wi-Fi internet, balkon ili terasu.

Usluga:

Možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Obavezan je dress code u hotelu: muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) tokom večeri. Odličan hotel sa 5★ je namenjen gostima koji žele miran i luksuzan odmor u prelepom letovalištu Retimna, Adelianos Kampos.


Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije