Ariadne

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Platanjas Retimno
  • Ariadne
  • 48 slika
  • Naša preporuka
  • Kvalitet i cena
  • Peščana plaža
  • Manji intimni hotel
  • Blizu plaže
  • Specijalna ponuda
  • Čajna kuhinja
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST

Hotel Ariadne ★★ superior - po mišljenju agencije 3* Platanias, Retimno, Krit, Grčka nalazi se u letovalištu Platanias, Retimno i odličan je izbor za letovanje na Kritu. Sjajna lokacija u blizini plaže i grada. Renoviran 2015. Ovaj šarmantni hotel se nalazi blizu grada Retimna i funkcioniše po ekološki održivim principima. Položaj Ariadne 2* hotela: Hotel se nalazi u letovalištu Platanias, 2 km od

Hotel Ariadne

Hotel Ariadne ★★ superior - po mišljenju agencije 3* Platanias, Retimno, Krit, Grčka nalazi se u letovalištu Platanias, Retimno i odličan je izbor za letovanje na Kritu. Sjajna lokacija u blizini plaže i grada. Renoviran 2015. Ovaj šarmantni hotel se nalazi blizu grada Retimna i funkcioniše po ekološki održivim principima.

 

Položaj Ariadne 2* hotela:

Hotel se nalazi u letovalištu Platanias, 2 km od grada Retimna (5 km od centra). Od aerodroma u Hanji je udaljen 60 km, a od Herakliona 80 km. U blizini hotela, naći ćete super markete i druge prodavnice za kupovinu, kafiće, restorane, barove i noćne klubove za vašu zabavu, bankomat, javni autobuski prevoz do grada (na svakih 20 minuta), autobuske linije do Hanje ili Herakliona (na svakih 1 sat) i redovne autobuske linije do južnog Krita i drugih destinacija i odličan je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Udaljena je 150 metara od hotela Ariadne, samo 2 minuta hoda od pešačke staze pod prekrasnim palmama. Organizovana je sa spasiocima, vodenim sportovima, ležaljkama, suncobranima (uz doplatu), svlačionicama, tuševima, kafeom, snack-barom/restoranom itd.

Hotelski sadržaj:

Hotel je poslednji put renoviran 2015. godine. Recepcija, prostor za doručak, TV, video, WiFi u salonu i bazenu, glavni bar, snack bar, restoran, terasa na bazenu, prostor za sedenje, terasa restoran, bazen, bazen za decu, ležaljke/suncobrani, svlačionice/tuš, sala za sastanke.

Smeštaj:

Hotel Ariadne je kompleks od 42 smeštajne jedinice, koji se sastoji od 4 krila, sa bazenom u centru.

  • Studiji: za 2-3 osobe. Svi studiji su 25 m2 sa pogledom na vrt i bazen i imaju otvorenu površinu. Soba je moderno opremljena sa 2 kreveta, 1 kauč/krevet, ormar, sef (2€/dan- za 2024.god), kupatilo sa tuš kabinom, čajna kuhinja, trpezarija, klima, fen za kosu, telefon, TV LCD 32' sa satelitskim kanalima iz svih evropskih zemalja, elektromagnetni prekidač za ključeve i balkon sa prozorskim kutijama za cvijeće.
  • Studio Promo - se nalazi u suterenu.
  • Dvosobni smeštaj Apts: za 2-4 osobe. Svi apartmani su 35 m2 s pogledom na vrt ili bazen, na planinu ili na more. Imaju spavaću sobu i dnevni boravak sa modernim nameštajem. Spavaća soba: 2 kreveta, ormar, sef (2€/dan- za 2024.god), prostor za prtljag, sušilo za kosu i telefon. Dnevni boravak: 1 krevet, čajna kuhinja, trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, TV LCD 32' sa satelitskim kanalima iz svih evropskih zemalja, elektromagnetni prekidač za ključeve i balkon sa prozorskim kutijama.
  • Dvosobni smeštaj - tip mezoneta Apts M/Z: za 2-5 osoba. Svi apartmani su površine 40 m2. Imaju pogled na bazen i imaju privatni i nezavisni ulaz. Razvijen na 2 nivoa, sa 2 sobe kao što su ostali apartmani i modernim namještajem. 1. nivo - dnevna soba: 1soba, 1nivo / krevet, čajna kuhinja, trpezarija, WC, stepenište, klima, telefon, TV LCD 32' sa satelitskim kanalima iz svih evropskih zemalja, elektromagnetski ključ prekidač i balkon sa prozorskim kutijama i cvećem. 2. nivo - stepenice vode do malog hodnika, garderobe, sefa, prostora za prtljag, kupatila sa kadom i spavaće sobe sa 2 kreveta, telefonom, sušilom za kosu, klima uređajem, balkonom sa prozorčićima.

Usluga:

Možete birati: noćenje s doručkom (kontinentalni) ili polupansion (doručak i večera).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Sjajna lokacija, Blizu plaža, blizu grad, ocena na Booking.com 8,9.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 2*, 2* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ariadne 2* - Platanias, Retimno, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije