Jo An Beach

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Adeljanos Kampos
  • Jo An Beach
  • 54 slika

Hotel Jo An Beach ★★★★ - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit smešten je na istočnoj strani grada Retimno udaljen približno 7 km, sa autobuskom stanicom udaljenom 50 metara i na putu za manastir Arkadi. Adeljanos Kampos ima prelepu plažu koja se proteže na oko 2 kilometra, savršena je za kupanje, sportove na vodi i tiho opuštanje pod suncem, nudi posetiocima priliku za intenzivniji odmor u Retimnu, jer

Hotel Jo An Beach

Hotel Jo An Beach ★★★★ - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit smešten je na istočnoj strani grada Retimno udaljen približno 7 km, sa autobuskom stanicom udaljenom 50 metara i na putu za manastir Arkadi. Adeljanos Kampos ima prelepu plažu koja se proteže na oko 2 kilometra, savršena je za kupanje, sportove na vodi i tiho opuštanje pod suncem, nudi posetiocima priliku za intenzivniji odmor u Retimnu, jer ima mnogo mesta za uživanje poput barova ili restorana kako bi probali lokalnu kuhinju. Mnoge prodavnice pokrivaju sve potrebe za eventualnim zalihama i kupovinom. Za svakog posetioca koji želi da svoj odmor provede u hotelu u Retimnu, blizu mora, hotel Jo-An Beach 4* pruža im priliku da uživaju u njima sa potpunom udobnošću i pravi je izbor za letovanje na Kritu 2021. Pogodno za porodice sa decom.

 

Položaj hotela Jo An Beach:

Hotel Jo An Beach nalazi se u mestu Adelianos Kampos, 7 km istočno od Retimna, 78 km od aerodroma Heraklion, u blizini sela Adele. To je zapravo primorsko predgrađe Retimna, koje je u prošlom veku toliko poraslo da je sada deo grada.
Ispred Adelianos Kamposa proteže se ogromna peščana plaža. Mesto obiluje hotelima kao i restoranima, barovima, kafićima, tavernama i mestima za kupovinu i zabavu. Autobuska stanica za grad Retimno udaljena je 50 m od hotela.

Plaža:

Hotel Jo An Beach nalazi se direktno na peščano-šljunkovitoj plaži u mestu Adelianos Kampos. Plaža je dobro organizovana, sa suncobranima, spasiocima, svlačionicama, tuševima, barovima i sl.

Hotelski sadržaj:

Kompleks Jo An Beach izgrađen je u mediteranskom stilu sastoji se od 6 dvospratnih zgrada sa 86 soba. Ima restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, igralište za decu, internet, bilijar, kao i uslugu čuvanja dece (uz doplatu). Bežični internet je dostupan na javnim mestima i korišćenje se naplaćuje.

Smeštaj:

Hotel Jo An Beach nudi standardne sobe, porodične sobe Family 1 BR) i mezonete. Sve smeštajne jedinice poseduju sopstveni balkon, klima uređaj, plazma TV i ketler za vodu, set za kafu ili čaj, sef (uz doplatu), kuptilo, fen. Priključak za internet je dostupan u hotelskim sobama i korišćenje se naplaćuje. U ponudi su i apartmani koji imaju 1 ili 2 spavaće sobe i dnevni boravak sa 1 ili 2 pomoćna ležaja-sofe.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje prema Covid protokilu) u hotelu Jo An Beach.

Komentari gostiju / Napomena:

Pogodno za porodice sa decom.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021 - Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki izbor hotela kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Kritu. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Jo An Beach.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže. Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Kritu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije