Jo An Beach

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Adeljanos Kampos
  • Jo An Beach
  • 54 slika

Hotel Jo An Beach ★★★★ - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit smešten je na istočnoj strani grada Retimno udaljen približno 7 km, sa autobuskom stanicom udaljenom 50 metara i na putu za manastir Arkadi. Adeljanos Kampos ima prelepu plažu koja se proteže na oko 2 kilometra, savršena je za kupanje, sportove na vodi i tiho opuštanje pod suncem, nudi posetiocima priliku za intenzivniji odmor u Retimnu, jer

Hotel Jo An Beach

Hotel Jo An Beach ★★★★ - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit smešten je na istočnoj strani grada Retimno udaljen približno 7 km, sa autobuskom stanicom udaljenom 50 metara i na putu za manastir Arkadi. Adeljanos Kampos ima prelepu plažu koja se proteže na oko 2 kilometra, savršena je za kupanje, sportove na vodi i tiho opuštanje pod suncem, nudi posetiocima priliku za intenzivniji odmor u Retimnu, jer ima mnogo mesta za uživanje poput barova ili restorana kako bi probali lokalnu kuhinju. Mnoge prodavnice pokrivaju sve potrebe za eventualnim zalihama i kupovinom. Za svakog posetioca koji želi da svoj odmor provede u hotelu u Retimnu, blizu mora, hotel Jo-An Beach 4* pruža im priliku da uživaju u njima sa potpunom udobnošću i pravi je izbor za letovanje na Kritu 2024. Pogodno za porodice sa decom.

 

Položaj hotela Jo An Beach:

Hotel Jo An Beach nalazi se u mestu Adelianos Kampos, 7 km istočno od Retimna, 78 km od aerodroma Heraklion, u blizini sela Adele. To je zapravo primorsko predgrađe Retimna, koje je u prošlom veku toliko poraslo da je sada deo grada.
Ispred Adelianos Kamposa proteže se ogromna peščana plaža. Mesto obiluje hotelima kao i restoranima, barovima, kafićima, tavernama i mestima za kupovinu i zabavu. Autobuska stanica za grad Retimno udaljena je 50 m od hotela.

Plaža:

Hotel Jo An Beach nalazi se direktno na peščano-šljunkovitoj plaži u mestu Adelianos Kampos. Plaža je dobro organizovana, sa suncobranima, spasiocima, svlačionicama, tuševima, barovima i sl.

Hotelski sadržaj:

Kompleks Jo An Beach izgrađen je u mediteranskom stilu sastoji se od 6 dvospratnih zgrada sa 86 soba. Ima restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, igralište za decu, internet, bilijar, kao i uslugu čuvanja dece (uz doplatu). Bežični internet je dostupan na javnim mestima i korišćenje se naplaćuje.

Smeštaj:

Hotel Jo An Beach nudi standardne sobe, porodične sobe Family 1 BR) i mezonete. Sve smeštajne jedinice poseduju sopstveni balkon, klima uređaj, plazma TV i ketler za vodu, set za kafu ili čaj, sef (uz doplatu), kuptilo, fen. Priključak za internet je dostupan u hotelskim sobama i korišćenje se naplaćuje. U ponudi su i apartmani koji imaju 1 ili 2 spavaće sobe i dnevni boravak sa 1 ili 2 pomoćna ležaja-sofe.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje prema Covid protokilu) u hotelu Jo An Beach.

Komentari gostiju / Napomena:

Pogodno za porodice sa decom.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije