Maravel Land

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Adeljanos Kampos
  • Maravel Land
  • 20 slika
  • Okružen zelenilom
  • Rezort
  • Peščana plaža
  • Otvoreni bazen
  • Na plaži

Hotel Maravel Land Hotel ★★★ - Adelianos Kampos, Retimno, Krit, nalazi se na peščanoj plaži dugoj 10 km i predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu. Svojim gostima nudi Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) ili All Inclusive - (sve uključeno). Položaj Maravel Land hotela: Hotel Maravel Land se nalazi u mestu Adelianos Kampos, 7 km od centra Retimna. Smešten je na

Hotel Maravel Land

Hotel Maravel Land Hotel ★★★ - Adelianos Kampos, Retimno, Krit, nalazi se na peščanoj plaži dugoj 10 km i predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu. Svojim gostima nudi Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) ili All Inclusive - (sve uključeno).

 

Položaj Maravel Land hotela:

Hotel Maravel Land se nalazi u mestu Adelianos Kampos, 7 km od centra Retimna. Smešten je na placu od oko 20.000 m2 i okružen divnim vrtovima. Potpuno je renoviran 2009. godine.

Plaža:

Maravel Land hotel nalazi se na peščanoj plaži dugoj 10 km. U vodi na jednom delu postoje kamene ploče, pa se preporučuju gumene patike za vodu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija hotela Maravel Land koja radi non-stop, bazen i dečiji bazen, bar pored bazena, restoran, internet kutak, TV kutak, mini-market, veliko dečije igralište, teniski teren, teren za košarku, teren za odbojku na pesku, vodeni sportovi. Hotel Maravel Land organizuje za svoje goste grčko veče, veče sa roštiljem, muzikom i vinom, i disko veče (prema Covid Protokolu).

Smeštaj:

Hotel Maravel Land sadrži 63 renovirane sobe. Svaka soba ima klimu uz doplatu, balkon ili terasu, SAT TV, kupatilo TWC/kada, fen za kosu, mini frižider.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje prema Covid protokolu) ili All Inclusive - (sve uključeno) - prema pravilima hotela Maravel Land. All Inclusive program: doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), popodnevna užina, čaj ili filter kafa, koja se servira uz kolače, picu ili tost. Pića se služe u baru i restoranu u periodu od 10-23 h (lokalna alkoholna pića, točeno pivo, vino, sokovi, ali ne i sveže ceđeni, filter kafa, čaj,voda).

Komentari gostiju/Napomena:

Hotel Maravel Land vodi brigu o zaštiti životne sredine i u tom smislu je započeo korišćenje solarne energije tako što je na krov hotela, na 20.000m2 postavio solarne ploče. Ovo je savršena demonstracija tehnologije koja se primenjuje za smanjenje efekta staklene bašte.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Maravel Land ★★★ - Adelianos Kampos - Retimno.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije