Seafront Apartments

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Adeljanos Kampos
 • Seafront Apartments
 • 33 slika
 • Rezort
 • Čajna kuhinja
 • Otvoreni bazen
 • Na plaži

Hotel Seafront Apartments - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit, Grčka se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos, oko 5 km pored gradića Retimna, čuveno po najdužoj peščanoj plaži na Kritu. Autobuska stanica je udaljena 100 m, i tokom sezone autobusi saobraćaju na svakih 30 minuta do grada Retimna (7 km) i do Hanje i Irakliona prema redu vožnje. Nudi uslugu doručak i večera (otvoreni bife - samoposluži

Hotel Seafront Apartments

Hotel Seafront Apartments - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit, Grčka se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos, oko 5 km pored gradića Retimna, čuveno po najdužoj peščanoj plaži na Kritu. Autobuska stanica je udaljena 100 m, i tokom sezone autobusi saobraćaju na svakih 30 minuta do grada Retimna (7 km) i do Hanje i Irakliona prema redu vožnje. Nudi uslugu doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) ili LIGHT ALL INCLUSIVE i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Seafront Apartments hotela:

Hotel Seafront Apartments se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos, oko 5 km pored gradića Retimna, čuveno po najdužoj peščanoj plaži na Kritu. Od aerodroma u Iraklionu su udaljeni 78 km. Autobuska stanica je udaljena 100 m, i tokom sezone autobusi saobraćaju na svakih 30 minuta do grada Retimna (7 km) i do Hanje i Irakliona prema redu vožnje.

Plaža:

Hotel Seafront Apartments nalazi se na dugoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su na plaži dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Hotel Seafront Apartments se sastoji od nekoliko dvospratnih i trospratnih zgrada koje se protežu od same plaže Adelianos Kampos do ulice. Zgrade su oivičene predivno održavanim vrtovima palmi i cveća. Recepcija radi svakog dana od 09:00 h do 21:00 h. U salonu se nalazi TV kutak sa satelitskim kanalima kao i u baru. Mini market nudi svakodnevne potrepštine, kao i sveže mleko i hleb. Za decu postoji igralište sa ljuljaškama. Bazen ima i plići deo, a u restoranu su dostupne visoke stolice za hranjenje za decu. Bebi krevetac je besplatan na zahtev. Restoran, bazen i ležaljke i suncobrani su besplatni oko bazena, a na plaži su dostupni uz doplatu. Wifi je dostupan uz doplatu.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 43 studija za 3 osobe i 7 apartmana za 4 i 8 apartmana za 5 osoba.

Studio: Studija (do 3 osobe) imaju besplatnu klimu, kupatilo tuš ili kada, fen za kosu, direktan telefon, TV set, radio alarm i sef (uz doplatu oko 10 €/nedeljno), WIFI (uz doplatu), balkon ili terasu, opremljenu mini kuhinju i frižider.

Usluga:

Doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) ili LIGHT ALL INCLUSIVE.

LIGHT ALL INCLUSIVE:

 • Doručak se služi u restoranu od 07:30 do 10:00 (otvoreni bife - samoposluživanje).
 • Ručak se služi u restoranu od 12:00 do 13:00 (otvoreni bife - samoposluživanje) i uključuje pice i voće ili pastu sa sirom i voće ili hot-dog i voće ili pastu sa sosom i mesom i voće.
 • Večera: Služi se u restoranu od 18:30 do 21:00 (otvoreni bife - samoposluživanje)
 • Pića se služe u restoranu: crno ili belo vino na čašu, lokalno pivo na točenje, lokalni sokovi, filter kafa, čaj, rakija, ouzo.

LIGHT ALL INCLUSIVE počinje od 12:00 i završava u 21:00h.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Seafront Apartments - Adeljanos Kampos, Retimno, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije