Atrion Resort Hotel

Hotel Atrion Resort ★★★+ - Agia Marina, Hanja, Krit se nalazi na sjajnoj lokaciji, u glavnoj ulici u letovalištu Agia Marina, kod Hanje, udaljen oko 50m od plaže nagrađene plavom zastavicom, prekoputa ostrva Sv Teodor. Udaljen je 8 km od Hanje i 24km od aerodroma. Autobuska stanica je pored hotela. Manje taverne, barovi, apoteka, mini i supermarket su na pešačkoj udaljenosti od hotela koji je idea

Hotel Atrion Resort Hotel

Hotel Atrion Resort ★★★+ - Agia Marina, Hanja, Krit se nalazi na sjajnoj lokaciji, u glavnoj ulici u letovalištu Agia Marina, kod Hanje, udaljen oko 50m od plaže nagrađene plavom zastavicom, prekoputa ostrva Sv Teodor. Udaljen je 8 km od Hanje i 24km od aerodroma. Autobuska stanica je pored hotela. Manje taverne, barovi, apoteka, mini i supermarket su na pešačkoj udaljenosti od hotela koji je idealan za letovanje na Kritu 2021. Nudi mogućnost izbora usluge, između polupansiona i noćenja s doručkom (doručak na bazi samoposluživanja, bezglutenski na upit) – usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke.

 

Položaj Atrion Resort hotela:

Hotel se nalazi na sjajnoj lokaciji, u glavnoj ulici u letovalištu Agia Marina, kod Hanje. Udaljen je 8 km od Hanje i 24km od aerodroma. Autobuska stanica je pored hotela. Manje taverne, barovi, apoteka, mini i supermarket su na pešačkoj udaljenosti od hotela.

Plaža:

Hotel Atrion Resort 3*+ je udaljen oko 50m od plaže nagrađene plavom zastavicom, prekoputa ostrva Sv Teodor.

Hotelski sadržaj:

Hotel Atrion Resort 3*+ ima bazen sa odvojenim delom za decu, dečije igralište, restoran, 4 lifta.

Smeštaj:

Sobe imaju balkon, telefon, mini frižider, besplatan A/C i WIFI, sef (uz doplatu1€/dan).

Usluga:

Polupansion i Noćenje s doručkom. (doručak na bazi samoposluživanja, bezglutenski na upit) – usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Vrhunske ocene gostiju 8,8. Savršena lokacija. Moderan, lep, blizu plaže.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije