Eleftheria

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agia Marina
  • Eleftheria
  • 17 slika
  • Miran
  • Otvoreni bazen
  • Fitness

Hotel Eleftheria ★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit nalazi se u regionu Agia Marina, 1 km od centra, u priobalnom području 8 km zapadno od grada Hanja, na brdu, u tihom, prirodnom okruženju. Pruža veličanstven pogled, kao i mogućnost mirnog odmora za leto 2021. na Kritu u prijateljskom, porodičnom okruženju. Položaj Eleftheria hotela: Hotel Eleftheria nalazi se u regionu Agia Marina, 1 km od centra, i

Hotel Eleftheria

Hotel Eleftheria ★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit nalazi se u regionu Agia Marina, 1 km od centra, u priobalnom području 8 km zapadno od grada Hanja, na brdu, u tihom, prirodnom okruženju. Pruža veličanstven pogled, kao i mogućnost mirnog odmora za leto 2021. na Kritu u prijateljskom, porodičnom okruženju.

Položaj Eleftheria hotela:

Hotel Eleftheria nalazi se u regionu Agia Marina, 1 km od centra, i priobalnom području 8 km zapadno od grada Hanja. Hotela ELEFTHERIA na brdu, u tihom, prirodnom okruženju, pruža veličanstven pogled, kao i mogućnost mirnog odmora u prijateljskom, porodičnom okruženju. Za ljude koji nemaju prevoz, hotel ima mini autobus za vožnju ljudi do i od glavnog puta u određeno vreme, kako bi imao lak pristup plaži i / ili autobusima i taksijima.

Plaža:

Hotel je na udaljenosti od približno 850 metara od mora. Hotel nudi besplatan šatl bus do plaže.

Hotelski sadržaj:

U hotelu Eleftheria postoji veliko predvorje na recepciji opremljenu satelitskom TV, veliki restoran, bazen čiji je deo dečji bazen i bazen / snack bar. Nudi parking ispred svake zgrade, igralište, teretanu, saunu i prodavnicu suvenira, recepcija otvorena 24 sata, centralni sef, besplatan wi-fi pristup u svim zajedničkim prostorijama, zajednički stoni računari sa štampačem, faksom, i skenerom, laptop ili tablet na zahtev, prostor za prtljag, satelitska TV, besplatan bežični internet u sobama / apartmanima, dečiji krevetić besplatno, usluga buđenja, hrana ili doručak pružaju se u posebnom paketu na zahtev, usluga ranog doručka, fitness, najmanje 4 mašine za vežbanje nove tehnologije (step mašina, kotrljanje, bicikl za vežbanje, klupa, šipke, veslanje) biblioteka, promena posteljine na zahtev, daska za peglanje i peglanje i animacijske aktivnosti.

Smeštaj:

Hotel Eleftheria ima 66 soba raspoređenih u tri zgrade. 57 soba je dvokrevetnih od koje se mogu pretvoriti u dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Ostalo su porodične sobe. Ove sobe se sastoje od dve povezane dvokrevetne sobe odvojene vratima i dele kupatilo. Porodične sobe su veoma pogodne za porodice sa vrlo malom decom, ali ne samo. Sve sobe su opremljene sopstvenim kupatilom, fenom za kosu, muzikom, telefonom, TV, frižiderom, klima uređajem, sefom (uz doplatu). Takođe, sve sobe imaju svoj balkon ili terasu sa pogledom na more ili vrtove koji okružuju hotel.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Veoma lep hotel sa ljubaznim osobljem.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije