Elotis Suites

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agia Marina
  • Elotis Suites
  • 6 slika
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Moderan-elegantan
  • Čajna kuhinja
  • Otvoreni bazen

Hotel Elotis Suites Hotel ★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, smešten je u centru letovališta Agia Marina i 8 km od Hanje i predstavlja nov hotel u našoj ponudi. Duga peščana plaža nalazi se prekoputa hotela Elotis Suites, na 100 m udaljenosti (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu. Odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024. Položaj hotela Elotis Suites: Ovaj apart

Hotel Elotis Suites

Hotel Elotis Suites Hotel ★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, smešten je u centru letovališta Agia Marina i 8 km od Hanje i predstavlja nov hotel u našoj ponudi. Duga peščana plaža nalazi se prekoputa hotela Elotis Suites, na 100 m udaljenosti (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu. Odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024.

 

Položaj hotela Elotis Suites:

Ovaj aparthotel nalazi se u centru letovališta Agia Marina, 8 km od grada Hanje. Agia Marina je poznato turističko mesto sa puno sadržaja, prelepom prirodom, burnim noćnim životom i divnim peščanim plažama. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni barovi, restorani, taverne i prodavnice.

Plaža:

Duga peščana plaža nalazi se prekoputa hotela Elotis Suites, na 100 m udaljenosti (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Hotel Elotis Suites sadrži otvoreni bazen, bazen za decu, ležaljke pored bazena, bar koji radi od 8:00 časova ujutru do ponoći, TV kutak, besplatan Wi-Fi na recepciji i sobu za odlaganje prtljaga.

Smeštaj:

Elotis Suites hotel sastoji se iz 23 apartmana i studija, koji se nalaze u 5 odvojenih zgrada, okruženih vrtom. Studiji su veličine oko 25 m2 i raspolažu sa 2 kreveta, garniturom za sedenje, u potpunosti opremljenim kuhinjskim delom i kupatilom sa tušem. Svaki ima balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, televizor, fen za kosu i frižider. Wi-Fi u sobama dostupan je uz doplatu.

Usluga:

Možete da birate između najma i noćenja sa doručkom u hotelu Elotis Suites.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Nov hotel u našoj ponudi.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije