Giannoulis - Santa Marina Beach Hotel

Hotel Santa Marina Beach ★★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, Grčka je luksuzan butik hotel koji se nalazi se u jednom od najlepših područja Krita na dugoj peščanoj plaži Agia Marina. Nalazi se na samo 8 km od živopisnog i poznatog grada Hanje. Odmaralište je okruženo prelepim baštama i sastoji se od dva kompleksa povezana na originalan način podzemnim tunelom. Hotel Santa Marina Beach 4* nudi sve pot

Hotel Giannoulis - Santa Marina Beach Hotel

Hotel Santa Marina Beach ★★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, Grčka je luksuzan butik hotel koji se nalazi se u jednom od najlepših područja Krita na dugoj peščanoj plaži Agia Marina. Nalazi se na samo 8 km od živopisnog i poznatog grada Hanje. Odmaralište je okruženo prelepim baštama i sastoji se od dva kompleksa povezana na originalan način podzemnim tunelom. Hotel Santa Marina Beach 4* nudi sve potrebno za odrasle ili parove koji žele uživati u tihom i mirnom boravku i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj hotela Santa Marina Beach:

Santa Marina Beach 4* se nalazi u mestu Agia Marina, udaljenom samo 8km od centra Hanje i oko 23km od aerodroma Hanja.

Plaža:

Hotel Santa Marina Beach 4* je idealno lociran na dugoj peščanoj plaži (jedan deo kompleksa) i preko puta ulice drugi deo-kompleksa, koji je povezan podzemnim prolazom sa plažom. Pogodno je za decu jer postoji duži plićak u vodi. Ova plaža je nagrađena plavom zastavicom i organizovana je sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu) i spasiocem.

Hotelski sadržaj:

Ulica koja prolazi kroz mesto, deli hotelski kompleks na dva dela: Plaža kompleks i Bazen kompleks.

Plaža kompleks: recepcija 24 sata, prostran lobi, nekoliko mesta za odmor kao što su internet kutak, glavni bar, glavni restoran i njegov otvoreni deo na par koraka od mora, ekskluzivni a la carte restoran Azzuro, bar, dečije igralište.

Bazen kompleks: Nedavno dekorisan sa svežim bojama i modernim dizajnom. U tom delu se nalazi veliki bazen (425m2) sa odvojenim delom za decu (16m2) sa spasiocem i bar na bazenu, manji fitness besplatan za goste hotela. Na recepciji se mogu uzeti peškiri za plažu (uz depozit), mini klub za decu, čuvanje dece na zahtev uz doplatu, animacija, dnevno čišćenje i zamena posteljine i peškira na 3 dana. Spa centar (masaža, tretmani za lice i telo, đakuzi, sauna, tursko kupatilo se mogu uz naknadu koristiti u hotelu Cavo Spada Luxury Resort and Spa.

Smeštaj:

Hotel Santa Marina Beach 4* ima ukupno 212 smeštajnih jedinica. Sobe imaju balkon ili terasu, A/C, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), pristup kablovskom internetu (uz doplatu), kupatilo TWC, fen za kosu. Porodične sobe imaju za decu krevete na sprat.

Usluga:

Možete birati: Polupansion – doručak i večera ili All Inclusive (otvoreni bife - samoposluživanje).

Glavni restoran je otvoren za doeučak, ručak i večeru – sve otvoreni buffet – veliki izbor hrane, grčkih lokalnih i internacionalnih jela.

Doručak (buffet): 07:15h – 10:15h
Ručak (buffet): 13:00h – 15:00h
Večera (buffet): 19:00h – 21:30h

Komentari/Napomene/Preporuke:

Novo u našoj ponudi. Deo lanca Giannoulis Hotels and Resorts.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije