Nontas Hotel Apartments

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agii Apostoli
  • Nontas Hotel Apartments
  • 14 slika

Hotel Nontas Apartments ★★★ apart-hotel - Kato Daraco, Hanja, Krit, Grčka se nalazi na svega 3,5 km od Venecijanske luke i starog dela grada u Hanji, u turističkom delu Hanje Kato Daraco, na 200 m od autobuske stanice. Pozicija apartmana Nontas znači da ste na manje od 350 metara od 4 najbolje plaže u oblasti, uključujući Golden Beach i Kalamaki Beach. U neposrednoj blizini su Lidl, supermarketi,

Hotel Nontas Hotel Apartments

Hotel Nontas Apartments ★★★ apart-hotel - Kato Daraco, Hanja, Krit, Grčka se nalazi na svega 3,5 km od Venecijanske luke i starog dela grada u Hanji, u turističkom delu Hanje Kato Daraco, na 200 m od autobuske stanice. Pozicija apartmana Nontas znači da ste na manje od 350 metara od 4 najbolje plaže u oblasti, uključujući Golden Beach i Kalamaki Beach. U neposrednoj blizini su Lidl, supermarketi, Jumbo…Od aerodroma Hanja je udaljen oko 15 km. Ovaj divni apartmanski kompleks se nalazi na prekrasnoj lokaciji u Kato Daracu. Kompleks se nalazi na samo 200 metara od plaže Agia Apostoli, nudeći gostima savršenu lokaciju sa koje mogu istražiti užitke koje ova oblast može da ponudi. Ovaj divan kompleks sastoji se od prelepo opremljenih studija, koji nude opuštajuću udobnost daleko od kuće, opremljene modernim sadržajima za dodatnu udobnost. Hotel se sastoji od glavne zgrade i pomoćne zgrade, sprata i 21 sobe. Nudi predvorje, recepciju sa sefovima uz doplatu, Wi-Fi pristup internetu uz doplatu sobne usluge i snek bar. Takođe ima bazen i bar pored bazena. Na bazenu su ležaljke i suncobrani besplatni. Studiji i apartmani imaju klimu uz doplatu, kompletnu čajnu kuhinju sa frižiderom, kupatilo sa tušem, telefon, bežični, muziku, satelitsku TV, sef i balkon ili terasu.

 

Položaj Nontas Apartments 3* hotela:

Hotel se nalazi na svega 3,5 km od Venecijanske luke i starog dela grada u Hanji, u turističkom delu Hanje Kato Daraco, na 200m od autobuske stanice. Pozicija apartmana Nontas znači da ste na manje od 350 metara od 4 najbolje plaže u oblasti, uključujući Golden Beach i Kalamaki Beach. U neposrednoj blizini su Lidl, supermarketi, Jumbo…Od aerodroma Hanja je udaljen oko 15 km i odličan je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Od Agia Apostoli, jedne od plaža na Kritu sa Plavom zastavom, udaljen je oko 370 m. Plaža Agioi Apostoloi na Kritu je primorsko letovalište koje se nalazi odmah iza zapadnih granica grada Hanije i pre oblasti Kato Galatas (Kalamaki). Područje je izuzetne prirodne lepote. Tri poluostrva stvaraju četiri zaliva sa peščanim plažama i plitkim morem. To je plaža „Glaros” na zapadu i dve manje plaže Agii Apostolii. Tu je i plaža pod nazivom „Ksrisi Akti“ (Zlatna obala) na istoku, sa pogledom na grad Hanja. Područje plaže Agiii Apostoloi na Kritu je prilično zeleno. Postoje parkovi sa borovima i eukaliptusima koji šire svoju senku na pesku. Ima i obilje šetališta i dovoljno prostora za sport i rekreaciju. Meštani grada Hanije vole ovo mesto i štite ga koliko god mogu.

Hotelski sadržaj:

Besplatan javni parking, Besplatan Wi-Fi u celom objektu, recepcija 24h, možete koristiti veliki otvoreni bazen sestrinskog hotela, koji se nalazi 50 metara dalje i nudi odlično mesto za opuštanje i uživanje u suncu uz malo privatnosti, bar na bazenu, ostava za prtljag, krevetac za bebe, peškiri za plažu (uz doplatu).

Smeštaj:

Hotel Nontas Apartments sadrži smeštajne jedinice tipa Studio: Balkon ili terasa, kupatilo, telefon, set za čaj/kafu, opremljena mini kuhinja, mini frižider, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu 10€/nedeljno), WIFI, A/C (uz doplatu 7€/dan), TWC, SAT TV, Radio, ketler.

Usluga:

Najam ili Noćenje s doručkom. (Evropski doručak-usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Idealno za one koji žele da budu što bliže prelepom gradu Hanja. Četiri zaliva sa peščanim plažama i plitkim morem omogućavaju kupanje u moru bez talasa.

Kato Daratso i Agii Apostoli Kato Daratso (što znači Donji Daraco) je primorska oblast u unutrašnjosti sela Daratso. Nalazi se zapadno od grada Hanije i manje od 4 km od njegovog centra. Kato Daratso se sastoji od dva naselja Agii Apostoli i Makris Tišosa koja su se spojila pošto su mnogi hoteli i apartmani za iznajmljivanje izgrađeni u ovoj oblasti. Postoje dve dugačke plaže - Glaros na zapadu i Chrisi Akti na istoku, i dve manje ali šire plaže između njih - Iguana i Notis. Svi su smešteni u uvalama, peščani i organizovani sa ležaljkama i suncobranima. Iguana i Glaros su veoma plitki uz obalu, preferiraju porodice sa decom, a Iguana je obično zaštićena od vetrova i zaštićena. Hoteli su brojni i svih kategorija. Taverne, brza hrana i veliki super marketi su više nego dovoljni. Tu su i benzinska pumpa, bankomat i rent-a-car usluga. Agii Apostoli Hanija, poznato je primorsko letovalište koje se nalazi 3,5 km zapadno od Hanije i predivne je prirodne lepote. Ime potiče od crkve Svetih Apostola, koja je podignuta na malom brdu, odakle posetioci mogu da gledaju prema Kritskom moru i uživaju u zalasku sunca. Područje je bogato zelenilom, sa parkovima i šumarcima borova i eukaliptusa, a šetališta, a sport i rekreacija obiluje. U Agi Apostoli, tri poluostrva su stvorila četiri peščana zaliva sa plitkim kristalnim vodama. Sve četiri plaže nagrađene Plavom zastavom, ukazuju na različite pravce, omogućavajući posetiocima da biraju plažu sa ili bez talasa (kada je vetrovito). Štaviše, sve 4 plaže imaju spasioce, što je čini idealnom za decu.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije