Candia Park Village

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Agios Nikolaos
 • Candia Park Village
 • 43 slika

Hotel Candia Park Village ★★★★ - Tagios Nikolaos-Lasiti, Krit, Grčka je smešten u kritskoj prirodi, na osamljenoj padini sa veličanstvenim pogledom na zaliv Mirabelo, uvaj hotel je savršen beg u opušten, bezbrižan odmor za celu porodicu. Candia Park Village se nalazi na idealnoj lokaciji, na malom uzvišenju između prelepog sela Elounda i malog grada Agios Nikolaos sa pogledom na neodoljivi zaliv

Hotel Candia Park Village

Hotel Candia Park Village ★★★★ - Tagios Nikolaos-Lasiti, Krit, Grčka je smešten u kritskoj prirodi, na osamljenoj padini sa veličanstvenim pogledom na zaliv Mirabelo, uvaj hotel je savršen beg u opušten, bezbrižan odmor za celu porodicu. Candia Park Village se nalazi na idealnoj lokaciji, na malom uzvišenju između prelepog sela Elounda i malog grada Agios Nikolaos sa pogledom na neodoljivi zaliv Mirabello na istočnom Kritu. Agios Nikolaos je udaljen 2.5 km od hotela, a aerodrom Heraklion je na 65 km udaljenosti. Hotelska plaža je manja i peščana sa dosta hladovine i do nje se stiže stepenicama iz hotela. Suncobrani i ležaljke su besplatni za korišćenje

 

Položaj Candia Park Village 4* hotela:

Candia Park Village se nalazi na idealnoj lokaciji, na malom uzvišenju između prelepog sela Elounda i malog grada Agios Nikolaos sa pogledom na neodoljivi zaliv Mirabello na istočnom Kritu. Agios Nikolaos je udaljen 2.5 km od hotela, a aerodrom Heraklion je na 65 km udaljenosti.

Plaža:

Hotelska plaža je manja i peščana sa dosta hladovine i do nje se stiže stepenicama iz hotela. Suncobrani i ležaljke su besplatni za korišćenje

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni restoran, taverna, tradicionalni kafe, 2 bara, mini market, 2 otvorena bazena za odrasle i jedan dečiji bazen, terasa za sunčanje, tereni za odbojku, košarku, tenis, wellness centar, mini klub, vodeni sportovi na plaži (uz doplatu), wi fi besplatan u javnim delovima hotela.

Smeštaj:

Izgrađen da podseća na tradicionalno kritsko naselje, zajedno sa slikovitom kulom sa satom, seoskim trgom i lavirintom mirisnih vrtova, gosti hotelaodsedaju u 222 porodična apartmana i suitova, prelepo opremljenih sa mnoštvom odličnih sadržaja i prostranim balkonima ili terasama.

 • PORODIČNI APARTMANI SA JEDNOM SPAVAĆOM SOBOM su površine 40 m², smeštaju do 4 osobe, imaju spavaću sobu sa dva singl ležaja, dnevnu sobu sa stolom za ručavanje i dva pomoćna rasklopiva kreveta, opremljenu čajnu kuhinju, frižider, set za pripremu čaja i kafe, kupatilo sa tušem, fen za kosu, klima uređaj, TV, wi fi konekciju.
 • SUPERIOR PORODIČNI APARTMANI su površine 60 m², smeštaju 6 osoba, imaju spavaću sobusa dva singl ležaja, dnevnu sobu sa stolom za ručavanje i četiri pomoćna rasklopiva kreveta.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion.

Komentari/Napomene:

Fantastičan, izvanredean…sve su to utisci putnika koji mu daju ocenu Ocena 8,7. 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Labyrinth 2* - Georgiupuli, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije