Faedra Beach

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agios Nikolaos
  • Faedra Beach
  • 21 slika

Hotel Faedra Beach Resort ★★★★ - Agios Nikolaos, Krit, Grčka - (klase A), je rangiran kao 4* i nalazi se na peščanoj plaži Ammoudara (nagrada Plave zastave), 3 km od Agios Nikolaosa, jednog od najlepših i najživopisnijih mesta na Kritu. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen oko 60 km. Nudi uslugu noćenja s doručkom, polupansiona ili punog pansiona (otvoreni bife-usluživanje prema Covid protokolu R.

Hotel Faedra Beach

Hotel Faedra Beach Resort ★★★★ - Agios Nikolaos, Krit, Grčka - (klase A), je rangiran kao 4* i nalazi se na peščanoj plaži Ammoudara (nagrada Plave zastave), 3 km od Agios Nikolaosa, jednog od najlepših i najživopisnijih mesta na Kritu. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen oko 60 km. Nudi uslugu noćenja s doručkom, polupansiona ili punog pansiona (otvoreni bife-usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke). Sadrži recepciju, otvoreni bazen 10:00 - 19:00h, parkiralište, bežična internet konekcija u javnim prostorima, lounge, mini market, TV kutak, a la carte restoran, lobbi beach bar dečji krevetić na zahtev.

 

Položaj Faedra Beach 4* hotela:

Hotel Faedra Beach 4* , je rangiran kao 4* i nalazi se na peščanoj plaži Ammoudara (nagrada Plave zastave), 3 km od Agios Nikolaosa, jednog od najlepših i najživopisnijih me na Kritu. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen oko 60 km.

Plaža:

Hotel Faedra Beach 4* ima peščanu plažu prekoputa ulice.

Hotelski sadržaj:

Hotel Faedra Beach 4* sadrži recepciju, otvoreni bazen 10:00 - 19:00, parkiralište, bežična internet konekcija u javnim prostorima, lounge, mini market, TV kutak, a la carte restoran, lobbi beach bar dečji krevetić na zahtev.

Smeštaj u hotelu Faedra Beach 4*:

Hotelske sobe su STUDIO/ Junior Suite Family 2 Bedrooms: Balkon ili terasa, kada ili tuš, mini kuhinja, fen za kosu, telefon (plaća se), sef (plaća se), bežična internet konekcija, klima individualna, mini frižider, SAT TV. .

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion, Pun Pansion (otvoreni bife-usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke).

Napomena:

NOV HOTEL U PONUDI.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Faedra Beach 4* - Agios Nikolaos, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije