Miramare Resort & Spa

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agios Nikolaos
  • Miramare Resort & Spa
  • 15 slika

Hotel Miramare Resort & Spa ★★★★ - Agios Nikolaos, Krit, Grčka je atraktivan hotel, bungalovi i kompleks luksuznih vila koji se nalazi na mirnoj lokaciji Gargadorosa. Podignut od mora i pruža spektakularan pogled na grad Agios Nikolaos i zaliv Mirabelo. Položaj Miramare Resort & Spa 4* hotela: Hotel je izgrađen na padinama iznad obale mora, sa pogledom na grad Agios Nikolaos koji je udaljen oko 1,

Hotel Miramare Resort & Spa

Hotel Miramare Resort & Spa ★★★★ - Agios Nikolaos, Krit, Grčka je atraktivan hotel, bungalovi i kompleks luksuznih vila koji se nalazi na mirnoj lokaciji Gargadorosa. Podignut od mora i pruža spektakularan pogled na grad Agios Nikolaos i zaliv Mirabelo.

 

Položaj Miramare Resort & Spa 4* hotela:

Hotel je izgrađen na padinama iznad obale mora, sa pogledom na grad Agios Nikolaos koji je udaljen oko 1,5 km od centra Međunarodni aerodrom Heraklion udaljen je 65 km.

Plaža:

Nalazi se nadomak dve plaže od kojih ga deli ulica. Peščana plaža Almiros  je na udaljenosti 250m od hotela, dok je šljunkovita plažaGargados  udaljena 50m. Ležaljke i suncobrani na plažama su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, menjačnica, glavni i jedan a la carte restoran, bar-restoran kod bazena, lounge bar, 3 otvorena bazena, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena- besplatno korišćenje, SPA centar sa zatvorenim bazenom, fitness soba, teniski teren, stoni tenis, bilijar, dečije igralište i igraonica, besplatan wi fi u javnim delovima hotela.

Smeštaj:

Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i bungalova i ima ukupno 288 soba.

  • Standardne sobe (16m2) imaju balkon ili terasu sa stolom i stolicama, klima uređaj, SAT TV, telefon, frižider, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, Wi-Fi i sef (uz doplatu). Smeštene su u glavnoj zgradi i bungalovima, mogu imati bočni ili frontalni pogled more, smeštaju dve odrasle osobe i dete i imaju  kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, bračni ili dva singl ležaja, sofu za dete, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef- uz doplatu, wi fi konekciju, balkon sa stolom i stolicama.
  • DELUXE SOBE su površne 21 m2, smeštaju do 3 odrasle osobe i imaju pogled more.
  • SUPERIOR SOBE SA PRIVATNIM BAZENOM su površne 21 m2, smeštaju do 3 odrasle osobe i imaju pogled more.
  • APARTMANI su površine 35- 42 m2, smeštaju do 4 odrasle osobe, imaju odvojenu spavaću sobu od dnevnog dela, mogu biti sa pogledom na more, sa privatnim bazenom ili đakuzijem na terasi. VILE su površine 150- 250 m2, mogu biti trosobne ili četvorosobne i imaju privatne bazene.

Usluga:

Možete birati između Polupansiona – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i All Inclusive usluge (po hotelskim pravilima).

Komentari/Napomene:

Obavezan je “dress code” u svim zajedničkim prostorijama hotela nakon 18.00 časova; muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) tokom večeri. 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije