Marilena Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Amudara
  • Marilena Hotel
  • 22 slika

Hotel Marilena ★★★★ - Amoudara, Krit, Grčka se nalazi u letovalištu Amudara, 5 kilometara od centra Herakliona i 11 km od aerodroma. Hotel ima 207 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama. Položaj Marilen

Hotel Marilena Hotel

Hotel Marilena ★★★★ - Amoudara, Krit, Grčka se nalazi u letovalištu Amudara, 5 kilometara od centra Herakliona i 11 km od aerodroma. Hotel ima 207 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

 

Položaj Marilena 3* hotela:

Hotel Marilena se nalazi u letovalištu Amudara, 5 kilometara od centra Herakliona i 11 km od aerodroma.

Plaža:

Hotel je udaljen 150 m od peščane plaže (prelazi se ulica).

Hotelski sadržaj:

Recepcija, otvoreni bazen (sezonski), restoran, bar, snek bar, stoni tenis, dečije igralište, besplatan bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu.

Smeštaj:

Hotel ima 207 smeštajnih jedinica. Soba (28m2) ima SAT TV, klima-uređaj, fen za kosu, toalet, kupatilo, tuš ili kadu, frižider. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Usluga:

All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima

Komentari/Napomene:

Blizu plaže, besplatan wifi.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Labyrinth 2* - Georgiupuli, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije